Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka jakas innaaa

MATURE MAM ZA PÓŁTORA TYGODNIA A ZBIJAM BAKI, NIE ROBIE NIC:D

Polecane posty

tzn cały rok sie zawsze uczyłam jak było trzeba, próbne wszystkie zdałam powyzej 60%, boje sie tylko rozszerzonego wosu:-O ale moze cos tam wykminie:D tak w ogóle, nie dociera do mnie ze matura juz:-O przed kazdym wyjsciem z domu na egzamin bede miała srake ze stresu:-O jak przed egzaminem na prawko:D

codziennie robie arkusz z matmy, przydałoby sie niemiecki powtorzyc, ale to dopiero za 2 tygodnie jest:D niemiecki umiembo lubie i kiedys nawet konkurs wygrałam:) boje sie wosu tylko:-O

Gość wg mnie szanse na prace
wiecie, jak chcecie napisac mature to jak jestescie kumaci uczyc sie nie musicie i dalej sobie mozecie bimbac :D natomiast jesli chcecie isc na lepsze studia to radze sie troche jednak pouczyc :P no chyba ze idziecie prywatnie ;)

startujecie gdzies na studia potem?

ja chce isc na ujk do kielc.

NieLubieNiedziel - ja nie panikuje :p powiedziałabym nawet że moja matka bardziej się tą maturą przejmuje ode mnie :O na studia i tak idę zaocznie więc wynik w zasadzie mi wisi , byleby zdać a z Tym żadnego problemu nie będzie .

ja też na zaoczne, dodatkowo w moim mieście - a tu przyjmują każdego bo to państwówka i dostają za to kasę. No i do pracy. Dopiero mgr chcę robić np. we Wrocławiu, Opolu czy coś takiego. No a u mnie może być problem z angielskim i matmą. Zwłaszcza z angielskim

o swójangielski i matematykę w ogóle się nie boję , no może o tą rozszerzoną matme trochę . uczylam się przez ponad dwa lata to co mam teraz nie zdać :p

jak na polskim dostanę lekturę z 3 klasy to wtedy zacznę się bać , z tego roku nie mam pojęcia o żadnej lekturze :O zresztą co trudnego jest w wypracowaniu ? :p

Ja dosłownie z niczego się nie uczyłam. Kupiłam sobie jakies repetytoria i chuj - jak lezały, tak leżą. Jeszcze w folii :P Miałam napisać prezentacje na ustny polski - jeszcze nie zaczęłam :classic_cool:🖐️