Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysł na majówkę

Gdzie samotna osoba może pojechać na majówkę

Polecane posty

Gość pomysł na majówkę

Ktoś ma jakiś pomysł?

Gość maturks4
Wszędzie, gdzie sobie zamarzy. Co chce zobaczyć, w jakim trybie (czynnie - leniwie) spędzić te dni. "Samotność" to nie choroba, a często lekarstwo na nieudane dni w byle jakim towarzystwie. Jesteś szczęśliwa, że masz możliwość wyboru i decydowania o wszystkim

moze jechac na zorganizowana wycieczke albo samemu sie wybrac zalezy czy woli zwiedzac czy leniuchowac:)

Mysle, ze najlepiej pojechac na zorganizowany wypoczynek.W grupie.Samotne wyjazdy nie sa najlepsze.Sam doswiadczalem jednych i drugich!

Gość geerr
wsiasc na rower i pojechac do lasu opalac sie:P

Samotny wypoczynek wogole jest do doopy!Smutno jest n.p. spacerowac samotnie brzegiem morza o zachodzie slonca, jak wszedzie dokola widzi sie pary!

Gość a ja radzę samodzielny wyjazd
Pewnie każdy ma swoje doświadczenia, ale mi się źle kojarzą takie zorganizowane spędy, gdzie przewodnik mówi mi ile czasu mogę coś oglądać. Wybierz sobie miejsce, w zależności od Twoich zainteresowań i możliwości finansowych, znajdź tani nocleg i jedź. Polecam okolice Sandomierza: niedrogo, niezbyt tłoczno (szczególnie po tej nieszczęsnej powodzi), blisko do łona natury i wypoczynku wiejskiego, ale zarazem dostęp do miasta, no i dużo ciekawych rzeczy do zwiedzania.

Gość mokra Iwka
alee samotne łazenie jest beznadziejne...Jestem z okolic Sandomierza,fakt jest co robic,ale rownie dobrze moze byc to Kazimierz i jego okolice,Roztocze etc... ale samemu...to .....do kitu,,,,

Gość pomysł na majówkę
Właśnie im mniej ludzi tym lepiej. W grupie to raczej na wakację. Teraz to bym chciała odpocząć, wyciszyć, przemyśleć parę spraw po prostu uciec od codzienności i mieć wszystko gdzieś na tę parę dni. Nie chciałabym być zdala od cywilizacji ale też gdzieś blisko natury itd.

Przyjedz do mnie na Podlasie.Prawdziwe zadupie.Ludzi prawie wcale.Noclegi tanie .Moge ci nawet pozyczyc rower bo okolica piekna i jest gdzie pojezdzic, jak lubisz!

Gość moge jechać z Tobą?
:)

Ja będę co drugi dzień organizowała przejażdżkę rowerową z kumpelą :) Trzeba tylko trasę obmyślić. A co do samotnych wypadów to są do kitu. . . Lepiej już z kimś ze znajomych wyjechać.

Gość pomysł na majówkę
Zależy kto co woli. Czasem człowiek potrzebuję samotności więc nie sądzę aby samotny wypad był czymś złym ;) Ja mam dość ludzi i dlatego chce jechać sama. Na Podlasie trochę daleko mam ale takie coś jak najbardziej by mi odpowiadało i ten rower ;)

W moje okolice prawie nikt nie przyjezdza, takie zadupie.Tylko krowy ,konie , bociany i duzo lasu.Sa to okolice Puszczy Bialowieskiej.Wszyscy wola na spedy jechac n.p. do Zakopanego, albo do Leby!Nocleg kosztuje 20-25 zl!Mozna jezdzic dwie godziny po lesie i nikogo nie spotkac.

Gość dlaczegoo tak sądzisz?
musi być pięckie u Ciebie tele-echo :) szkoda, że też miałabym bardzo daleko:(

Gość do tele-echo
Boże jak Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musi być tam cudownie cicho i spokojnie.... mmmmm marzę, by kiedyś mieszkac w takim otoczeniu, jaki opisujesz i na 100% kiedyś odwiedzę Twoje strony choć też mam daleko, ale co tam, od czego sa pociagi ;-) ehh się rozmarzyłam

Jak daleko , to daleko.Ja jak jeszcze mieszkalem w Warszawie to lubilem jezdzic na weekendy majowe do Kolobrzegu.Ale to jeszcze przed wejsciem do tej Uni.A z Kolobrzegu wodolotem na Borholm.Teraz jest tam drogo bo szkopy sie pchaja, dlatego teraz nigdzie nie jezdze .Wszedzie zreszta pelno ludzi i samochodow!

Pociagi to byly kiedys.Teraz jezdza tu juz jakies tramwaje!Ludzie sie tlocza niemozebnie.Moja kolezanka z Warszawy jak przyjezdza, to siedzi na stopniach.Dziadostwo sie robi w tej Rzeczpospolitej!

Gość alice334
a mnie wszystko jedno czy to maj czy nie maj. wzięłam męża za fraki i namowiłam go na SPA w hotelu Windsor w Jahrance. on sobie łaził nad zegrzem ja robiłam sie bostwo w spa. potem kolacyjka tylko we dwoje. powiem Wam że w Windsorze może wybitnie tanio nie jest ale klimat trzymaja niesamowity, jest się czym zachwycać. super weekend :)

Gość gość
Jedź do Sandomierza, tam jest pięknie i łatwo poznać tam mnóstwo osób. Ja zatrzymałam się w Rezydencji Bakamus i były tam organizowane wycieczki, na których łatwo tam poznać osoby tam mieszkające :D

Gość gość
Jak planujecie urlop w Sianożętach to koniecznie sprawdźcie ofertę na stronie pod adresem www.imperiall.pl My z całą rodziną bardzo mile wspominamy pobyt w tym ośrodku. Nocowaliśmy w domku letniskowym, a w razie niepogody dzieciaki czas spędzały na basenie krytym a my w sali gimnastycznej bądź w saunie. Było super!