Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojPunktWidzenia.

co sadzicie o tym

Polecane posty

Gość MojPunktWidzenia.

wczoraj po 22 przyszedl do mnie moj facet. Byl juz troche pijany. Wyszlam do niego , poszlismy sie przejsc. On zawsze jak troche popije to strasznie duzo gada. No i powiedzial mi, ze jego kolega namawial go zeby jechac na jakas wioche ( bo ma tak kolezanki) , upic wodka jedna z nich i taksowka przywiezc gdzies na dzialki i wyruchac. Dokladnie tak. No i moj facet uciekl do mnie. Z jednej strony jestem z neigo dumna, ze tak sie zachowal. Natomiast z drugiej strony nie powiedzial koledze, ze tak nie postapi bo mnie kocha tylko zwyczajnie cos sciemnil i przyszedl do mnie. Co o tym sadzicie

Gość za mało wypił
i wrócił do ciebie następnym razem wyrucha koleżankę ze wsi

Gość a skąd niby
oj pustaku, jesteś dumna z pijaka...:o

Gość selin dijon
kiedy baby przestaną oczekiwać po swoich facetach reakcji typowych dla kobiet? Kurva, facet nie zareaguje jak baba i nie zacznie w świetle księżyca rozprawiać o miłości do Ciebie, tylko właśnie coś ściemni i sobie pójdzie - kiedy wreszcie to zrozumiecie?

Gość MojPunktWidzenia.
selin dijon a kiedy ty tepa strzalo zaczniesz czytac ze zrozumieniem zanim sie wypowiesz na dany temat. Sciemnil koledze, aby nie isc z nim i przyszedl do mnie. I moze cie to zdziwi, ale wlasnie tak, mowil o milosci

Gość hej, to ja!
Boże, ale dno :o to tylko pozazdrościć kumpli twojemu facetowi :o. Pamiętaj, kiedyś może być tak pijany, że da się przekonać do wypadu na wiejskie cichodajki.

Facet zrobil ze wilk syty i owca cala. Cipy z siebie nie zrobil ale i nie zdradził, mało ci? Mial pantofla zrobic i powiedziec ze ci naskarży. Wg mnie zrobil wlasciwie. Bo jesli myślisz ze dało by cos tłumaczenie kumplom jak to Cie kocha i jakie to niemoralne co robią ... Ciesz sie ze jest szczery bo mogl jechac jak niektórzy debile postępują byle by nie stracić w oczach kumpli albo nic nie mowic. Jest ok i sie ciesz.