Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinciasksfdfdd

isc czy nie isc waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość ewelinciasksfdfdd

Mam do was takie pytanie. Czy gdybyscie wiedzieli ze z waszej firmy maja was zwolnic i od maja mielibyscie już nie pracowac, ale usłyszeli od jednej z pracownic z która komunikuje się kierownik ze we wtorek będzie ponoc duuuza dostawa i on prosi żeby były 3 osoby na tej dostawie (ale tez nie macie pewności, bo ta laska to suka i mówiła ze chce w ten dzien wczesniej wyjsc i pewnie jak będą 3 osoby to się wczesniej wyrobimy i tym samym ona będzie mogla wyjsc wczesniej). Ale po pierwsze jesteście przeziębieni i zle się czujecie a po drugie wtorek to wasz dzien wolny. Poza tym w srode i w czwartek mielibyscie isc na cale dnie do pracy, wiec dla was przacowac 3 dni pod rzad to za duzo. ale mimo wszystko zgodzilibyście się i pojechali? tymbardziej ze macie 40-minutowy dojazd (chociaz to mniej wazne) i fakt ze tylko na 3 godziny ale jednak, poswiecilibyscie sie? Napisac jej ze mnie jednak jutro nie będzie bo się rozchorowałam?

Gość ewelinciasksfdfdd
up

Gość ewelinciasksfdfdd
a moze jechac dla swietego spokoju?

Gość boze, jakie problemy
Po pierwsze, nie da się tego przeczytać, zamotane w chuj. A po drugie, skoro i tak mają Cię zwolnić, to olej to.

Gość ewelinciasksfdfdd
chodzi o to ze we wtorek wypada mi dzien wolny, a dziewczyne ktora chyba boli to ze wypadly mi az 4 dni wolnego powiedziala ze kierownik prosil zebysmy byly 3 na dostawie. ale jak to przemyslalam to doszlam do wniosku, ze tak naprawde ona chce wczesniej wyjsc (co sama powiedziala) i jak bedziemy wszystkie to sie szybciej wyrobimy, a tak rozpakowywalyby to pewnie pol dnia. moze gdybym byla zdrowa to bez problemu bym pojechala, a tak to sie zastanawiam bo naprawde sie zle czuje, a jak jej o tym napisze to stwierdzi ze wymyslam. za bardzo sie wszystkim przejmuje, a ona to zwykla poracownica taka jak ja, ale kierownik kontaktuje sie praktycznie tylko z nia dlatego ona w tym sklepie uwaza sie za chuj wie kogo! wiem ze i tak mnie wypieprza, wiec nie wiem czy i tak sie poswiecic. gdybym byla tak pewna i perfidna jak te z ktorymi pracuje to nie przejmowala bym sie nimi i olala, ale jakos nie berdzo umiem

Gość nie może być tak że
zostaniesz zwolniona od maja, a jeszcze o tym nie wiesz, tylko coś tam słyszałaś. Chyba, że byłoby to zwolnienie dyscyplinarne, ale o tym chyba też byś wiedziała. Nie chce Ci się iść we wt. na inwentaryzację - rozumiem to. Od czego są telefony? Może we wtorek wstań wcześniej i zadzwoń do pracy spytać, czy masz przyjść, bo nie jesteś pewna bo miałaś mieć wolne itp.

Gość ewelinciasksfdfdd
sprawa wyglada tak ze kierowniczka regionalna, ktora od samego poczatku miala lepszy kontakt z dwiema pozostalymi dziewczynami -ja doszlam pozniej- po miesiacu pracy wypytywala sie ich jak sie ze mna pracuje. gdy przyjezdzala na dostawy to wiecznie do mnie miala jakies pretensje o wszytko. poza tym umowy mamy tylko do konca kwietnia, a ta ktora robi z siebie Bog wie kogo zapytala sie jej czy przedluza nam wszystkim trzem umowy. kierowniczka jej odpowiedziala ze nie i ze maja zostawic tylko dwie dziewczyny. jakis tydzien temu poniewaz pracujemy w centrum handlowym, poszlam porozmawiac z dziewczyna ze sklepu z naprzeciwka i ta w rozmowie wygadala sie, ze jedna z moich wspolpracownic chodzi po tym centrum i mowi wszystkim, ze ja mialam oferte pracy to z niej nie skorzystalam, wiec teraz bede siedziala na bezrobociu. chyba nie tylko powiedziala ze zostawia tylko dwie, ale tez kogo chca wywalic, ja chyba mialam o tym nic nie wiedziec.. to nie jest tak ze mi sie nie chce isc na dostawe tylko jestem chora, zle sie czuje i dlatego sie waham.

Gość ewelinciasksfdfdd
up

Gość ewelinciasksfdfdd
up