Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzesełko?

krzesełko. jakie? za ile? na co patrzeć? co polecacie? gdzie kupiliście?

Polecane posty

Gość krzesełko?

?

Gość no kappahl jest akurat bardzo
mialam w zyciu rozne przy starszych dzieciach, a obecnie mam dla najmlodszego drewniane rosnace minui handysitt. moge powiedziec ze jednoczesnie polecam i nie polecam. polecam bo jest eleganckie i praktyczne, a nie polecam bo jest strasznie drogie. to dunskie krzeselko, ktore przywiezlismy z czech. jesli patrzysz przede wszystkim na ceny to nie polecam.

Gość Arla Arla
Delti Ovo. Polecam. To coś jak Ikea. Nie kosztuje fortuny. Kupiłam w sklepie internetowym. Nie wiem co ci napisać na co masz patrzeć, może na to co ci się podoba? I żeby nie było za małe i żeby dziecku było wygodnie. :)

Gość krzesełko?
hop piszcie

Gość krzesełko?
ale mi chodzi o wysokie, a nie przedszkolne.

Gość angelina poli
mała ma 16 miesięcy i z niego korzysta, a twoje dziecko ile ma ?

Gość krzesełko?
5. i na pewno czegos takiego nie kupie. chce NORMALNE krzeselko od niemowlaka do przedszkolaka. wysokie.

Gość krzesełko?
hop ktoś jeszcze się wpisze?

Gość krzesełko?
hop

Polecam krzesełko coneco gobi http://www.coneco.pl/index.php?go=gobi Moje dziecko miało 6miesięcy jak je kupilismy i dlatego nie zdecydowalismy się na krzesełko drewniane typu Drewex czy Ikea. Córa jeszcze stabilnie nie siedziała,a taki typ krzesełka - fotelika - umozliwia posadzenie dziecka w pozycji półsiedzącej. Na co zwrócić uwage? moim zdaniem one wszystkie są niemal identyczne,zatem wybierałam tylko z takich które mają bolec zabezpieczający przed wypadnięciem, umocowany w krzesełku,a nie w tacce. Sadzam dziecko i nie muszę nawet pasami przypinać i wiem ,ze nie wypadnie ,gdy bedę dosuwać lub montować tacke. Natomiast koleżanka ma typ z bolcem przymocowanym do tacki i zawsze musi najpierw dziecko zapiąc pasami. To tylko taki jeden szczegół,ale moim zdaniem znaczący i ułatwiający życie. Z tego typu krzesełek znajomi polecają także : http://www.prosper-holding.home.pl/sklep/krzeselko-karmienia-p-10.html?cPath=1_12 Zalety są wypisane i ja się z nimi zgadzam. Pozdrawiam.

Kupilismy w sklepie, choć wczesniej sprawdzilismy ceny na allegro i w sklepach internetowych. Wyszło tak samo. Wcześniej także obejrzałam kilka rodzajów krzesełek na żywo. Mogłam wsadzić tam dziecko i sobie na spokojnie wybrać. NIe przesadzałabym również z ceną. Nawet najprostsze i tańsze spełnią swoją rolę.

Gość jakubierac
My mamy takie: http://allegro.pl/krzesla-pepe-5-kolorow-wysylka-i-pobranie-gratis-i1574151428.html i jest super, nie przeszkadza, że bolec w tacce. A nawet jest to zaleta - w tej chwili córa sama siada na krzesło i bolec w krześle by przeszkadzał (no chyba, że jest demontowany). Przede wszystkim polecam plastikowe, bo łatwiejsze w umyciu i rozkładane - córa ma prawie 2 lata, a do mleka woli jak ją lekko przechylić do tyłu (lepiej z niekapka leci). Do tego regulacja góra-dół - góra się przydała jak córa była malutka (kupiliśmy krzesło jak miała pół roku), teraz jest maksymalnie na dole - wchodzi i wychodzi sama. 2 tacki są też przydatne - często zupa się wyleje, to zamiast mycia w pośpiechu 2-gie danie na drugiej tacce. Córki nie musiałam nigdy przypinać pasami (no może kilka razy na początku ale to raczej dla swojego własnego spokoju). Za to znam dzieci, które pomimo skończonych 2 lat muszą być przypinane (uciekają). U koleżanki synek "wykopał" tackę z bolcem, u nas się to nie zdarzyło. Krzesło nie ma regulacji podnóżka, ale okazało się to wogóle zbędne - wymontowałam podnóżek jak tylko córka zaczęła na nim stawać i po nim skakać. Krzesło kupiłam w zwykłym sklepie - cena podobna do allegro+przesyłka, za to wygodniej w razie reklamacji. Dodam, że krzesło po 1,5 roku prawie bez śladów użytkowania. Za to krzesła drewnianego typu IKEA nie polecam - kuzynka go ma i nie nadaje sie dla malutkich dzieci (brak regulacji oparcia) oraz dla większych dzieci (moja córa już się nie mieści).

Gość ja tez nie zabieram swoich
ja bardzo polecam inglesine club - to taka bardziej luksusowa wersja popularnego krzeselka z ikei. jak do tej pory spisuje sie swietnie i posluzy jeszcze najmlodszemu dziecku.