Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana sytuacją

On jest dla mnie za PRZYSTOJNY :(

Polecane posty

Gość załamana sytuacją

Spotykam się z facetem od 4 lat i nawet już ze sobą mieszkamy. Złapał mnie jakiś dół albo cholera wie co. Mój facet jest taki przystojny a ja taka zwykła - mało urodziwa, lekko przy kości, z cellulitem i rozstępami. Zaczynam myśleć że prędzej czy później on mnie zostawi. On wygląda coraz lepiej a ja odwrotnie. W dodatku jestem od niego starsza. Porażka!

Gość Aldonciaaaa
Jesli naprawde sie kochacie,to nie widze problemu,a jesli nie kochacie sie na serio,to kopnij go w dupsko i znajdz sobie nieurodziwego.Dobrze Ci radzę.

Gość załamana sytuacją
nieurodziwego, łatwo powiedzieć. Zawsze miałam to szczęście lub nieszczęście trafiać na przystojniaków. Zauroczenia sie nie oszuka. Czy się kochamy? Ja kocham, on chyba też. Mówi okazuje a od roku naciska na dziecko. Ehhh, co za beznadzieja.

Gość Aldonciaaaa
oboje jesteście durni

znajdź sobie "mega malo atrakcyjnego" nad którym będziesz mogła panować i który przez Ciebie będzie czuł to samo ...:)

Gość załamana sytuacją
dlaczego jesteśmy durni? Co na to poradzę że wygladam jak wyglądam i mam masę kompleksów. Kiedyś ich nie było ale czy jestem starsza tym ich więcej :o

Gość załamana sytuacją
Tak tak. Znajdź mało atrakcyjnego - no ciekawe jak? Podejdę na ulicy i powiem "ej gościu ty się nadajesz na mojego faceta bo jesteś średniaczkiem" Nigdy nikogo nie szukałam i faceci sami się znajdywali. Jak wspomniałam zawsze byli przystojni. Nigdy nie miałam z tym problemu ale ostatnio coś na mnie wsiadło.

Gość załamana sytuacją
jak nią jestem to wymyślam - taki nasz urok widocznie. Ja wiem że dla was to nie problem a połowa kobiet na moim miejscu skakała by z radości ale nie ja. Dla mnie to się robi jakiś mega wielkim problemem. Wczoraj jak sie odpicował to mi się nogi ugięły na jego widok. A ja taka szara mysz u jego boku - to przecież kobieta powinna być ozdobą faceta. Muszę przejść na dietę i może jak zrzucę kilka kg to mi przejdzie blee