Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osaczona przez sąsiadke.

Sąsiadka mnie podglada i podsłuchuje !!

Polecane posty

Sąsiadka mnie podsłuchuje i podgląda! Jak? a no tak: Przez domofon, tzn. bierze swoją suchawke i elegancko słuchać co sie dzieje u sąsiadów! Albo przez telefon bo tez ma stacjonarny a jak wiadomo bez problemu mozna podsłuchać przez telefon no i mnie podgląda, spejclanie kupiła psa i zawsze jak do wyprowadza to stoi pod moim oknem i sie gapi albo stoi przed drzwiami (od strony klatki) i patrzy przez wizjer albo podsłuchuje, juz 3 razy ja na tym zlapalam! A dzisiaj to przeszla samą siebie! wlazła do szybu wentylacyjnego i mnie podglądała w łązience !!

No ja mam 28 a ona 41

Gość Hazarrdzista.
Też mam takiego sąsiada, jakby mu powiedzieć, że się w piwnicy ma słonia w złotych trampkach to by se nogi połamał tak by leciał zobaczyć :D:o

A ostatnio w piwnicy, otwieram szafe, chcialam wziac ogórki kiszone bo był jeszcze 3 słoiki, no to otwieram a tam? NIC! PUSTO!! Ona wszystko wzięłą do domu zeby nikt inny nie zjadł... głupia cipa, nie dość że podgladaczka to jeszcze zlodziejka.

Gość biedna pogladana
Witam i odrazu na wstepie mam pytanie nie potrzebuje ktos z was moze jescze jednego ciekawskiego sasiada bo mam akurat takiego i chetnie sie go pozbede. Jest naprawde perfekcyjnyjny w podgladaniu wie wszystko i co trzeba i co nie trzeba a jak cos nie wie to nic na poczekaniu wymysli taka bajke ze az rece opadaja.Moj sasiad znalazl sobie zyciowe cel obserwacja I szukanie dowodow ze jestem zlym czlowiekiem ze zle wychowuje corke I czasami mam wrazenie ze nawet tylek zle wycieram naprawde przez ten jego 24 godzinny monitoring nie da sie noramalnie funkcjonowac. Nigdy wczesniej tak nie bylo mialam normalnych sasiadow ktorzy tak jak ja nie zajmowali sie pogladaniem sasiadow. Mowiem wam paranoja. Pozdrawiam wszysytkich podgladanych

Gość a co to jest
łązienka ?

Gość nagrywanie pendriveów
musi byc bardzo samotna... :D upiecz jej tort

Gość Alejanda
tez mam wścibskich sąsiadów. Lubie czytać i czasem wychodzę na balkon, sąsiadka zaraz idzie zobaczyć co śmiem czytać i tak długo będzie siedzieć aż nie zobaczy tytułu. Wniosek? dać jej coś naprawdę godnego uwagi np "życie seksualne dzikich" czy inny dobitny tytuł, jak się znudzi to ja muzyka przegonić. Metal i ostrzejszy rock działa na nią. 2 piosenki i do domciu ucieka. jak wiesz, że jest pod drzwiami sprzedaj jej jakaś dobra nowinę, np, że słyszałaś ze sąsiedzi któryś tam się rozchodzą. Niech rozgada dalej, jak dojdzie do ciebie i ktoś zapyta to powiedz ze co prawda mówiłaś o tym w domu ale dotyczyło to kogoś z twoich znajomych z drugiego końca miasta, sąsiadka chyba nie słuchała do końca. zbieraj dowody, bo to się kwalifikuje już do sadu, może ukradkiem tel zdjęcie kiedy podsłuchuje czy wlepiona w twoje drzwi... zapisuje sobie dokładnie kiedy i na czym ja przyłapałaś.

Gość gość
ja tez mam sasiadke co stoi pod drzwiami i slucha ,szczegolnie jak skads wraca to idzie na palacach i stoi pod moimi drzwiami , normalnie mam ochote jej przywalic w ten poparany łeb. to jest nagminne, nie wiem co robic , mysle zeby wygluszyc drzwi ...