Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WALNOOT

Ciaza w Holandii

Polecane posty

Gość WALNOOT

Pracuje, jestem w 6 miesiacu. Moj pracodawca jeszcze nie wie. Ktoś jeszcze rodzi lub rodzil w Holandii?

Gość juz dawno powinnas powiedzie
c pracodawcy! dokladnie w 14 tygodniu ciazy - takie sa zasady! to jakas kpina? pracodawca nie widzi brzucha w tak zaawansowanej ciazy? czekaj dalej... wiecej praktycznych informacji tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3233536&start=360

Gość WALNOOT
w poprzedniej pracy powiedzialm. zwolnili mnie, dlatego teraz nie mam zamiaru, wole najpierw troche odlozyc , pracuje w ubraniu roboczym , ktore kryje moj brzuch

Gość juz dawno powinnas powiedzie
jakim sposobem cie zwolnili? to u kogo ty pracujesz? u polakow, turkow czy gdzie? to wszystko bardzo dziwne co piszesz i smierdzi mi prowokacja. nie wiem co tak robisz, ze cie tak zwalniaja i nie wiem jakim cuden nikt nie widzi brzucha w 6 miesiacu. nawet jak sie przebierasz z roboczego ubrania z innymi pracownikami, ktos juz dawno by zauwazyl. do tego piszesz ze juz raz bylas w ciazy, czyli musialas juz tam raz rodzic to chyba znasz zasady? nie kumam. tu sie nie wylatuje z pracy za ciaze. przynajmniej nie u prawdziwych holendrow, nie imigrantow.