Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alesiewpakowalammmm

jeszcze raz, problem z bankiem

Polecane posty

Gość alesiewpakowalammmm

przez jenifer zakladam jeszcze jeden,: nie zrozumielismy się, wyciągnełam pieniedze bezposrednio z banku 3tysiace na koncie pozostało 1000zł a teraz na koncie internetowym pisze że SALDO: 1000zł a dostępne srodki 0zł, nie moge przelac pieniedzy i nie wiem dlaczego mi zablokowali, mieliscie taaki przypadek?

Gość alesiewpakowalammmm
mozliwosc pojscia do banku bede miała dopiero w srode

Gość alesiewpakowalammmm
nikt nie wie dlaczego mam na saldzie 1000zł a dostepne srodki 0zł? :( wiem że mam 100zł na pewno ale wyciagnac ich nie moge

Gość Henio.
Skubneli Cie ! Zrobili Cie w rogi !

Gość alesiewpakowalammmm
nikt tak nie miał nigdy? nie rozumiem dlaczego nie moge wyplacic swoich pieniedzy

Gość maryjanka
pewnie masz zablokowaną jakąs kwotę na splatę kredytu,

Gość pudernicaaa
przeciez w historii zlecen masz napisane,co sie stalo z tym 1000zl. czy ktos wybral z bankomantu,czy cos innego. wystaczy pomyslec. musi byc tam informacja

Gość alesiewpakowalammmm
nie ma tej informacji, nikt tych pieniedzy nie wybrał one sa tak jakby wlasnie zablokowane i nie wiem z jakiego powodu

Gość alesiewpakowalammmm
a czy ktoś mógłby mi zając konto przed sprawą w sądzie?

Gość pudernicaaa
jaka sprawa? jesli ktos by ci zablokowal konto, to bylsbys/bylabys o tym poinformowana listownie. zazwyczaj blokuja cale konto,mimo,ze chodzi o jakas okreslona kwote.

Gość alesiewpakowalammmm
najdziwniejsze jest to że jeszcze dwa tygodnie temu wyciagalam pieniadze z banku i było wszystko ok. Listownie nic nie dostałam, ale myśle że gdyby mi ktoś wszedł na konto (np. komornik) zostałabym powiadomiona a druga sprawa to że pieniadze by zniknely z konta a one nadal sa tylko że są tak jakby zablokowane:( nie wiem o co chodzi

Gość pudernicaaa
o jezu,moze bank ma jakas zawieche itd. zdarza sie. jutro zobacz,a jak nie to idz do banku,albo zadozwn-zalezy jaki bank, a nie na forum pytasz.

Gość alesiewpakowalammmm
pytam się bo może ktos miał podobna sytacje,

Gość cvdfvbftgrbrba
Tak się robi, jak wypłacisz lub wydasz kasę, a bank nie zdąży zaksięgować. Masz 1000zł, więc saldo jest 1000zł. Wydałaś tą kasę w święta, więc bank nie zaksięgował transakcji, bo nie pracuje, dlatego nadal masz saldo 1000zł, ale dostępne środki 0zł. Pytanie tylko czy faktycznie ten 1000zł wydałaś, czy ktoś ci skubnął albo jest jakiś błąd w systemie banku.

Gość revlonn
1. taka sytuacja może mieć miejsce jeśli płaciłaś kartą lub wybierałaś z bankomatu to środki są zablokowane ale nie zaksięgowane w historii rachunku... polkard ma bodajże do 5 - 7 dni na rozliczenie się z bankiem 2. możliwość.. rachunek zajęty przez komornika 3. jaki to bank? pytam poważnie, czasami są w systemie błędy saldo się niaaktualizuje itp z tych wszystkich powyższych najbardziej prawdopodobna wydaje mi się syt. 2

Gość revlonn
jeżeli przez konto online masz taką możliwość sprawdź czy te środki nie są w blokadach, jak się dokonuje transakcje kartą płatniczą, to już chyba w każdej aplikacji online jest taka zakłada karty --> blokady, często nawet wyszczególnione z podziałem gdzie była płatność. Jeśli nie ma tam nic, to podejrzewam, że rachunek objęty zajęciem komorniczym... ale już będziesz musiała się skontaktować z bankiem, sprawdzą z jakiego tytułu. z doświadczenia wiem, że ludzie nie są poinformowani, nawet za głupi mandat nie zapłacony na 200 zł, facetowi zablokowali wszystkie środki

Gość alesiewpakowalammmm
ie wyplacalam zadnych pieniedzy, nie placilam zadna karta, w historii nic nie ma prócz tego że przelew tych pieniedzy na moje konto, przed swietami juz to miałam ale nie zdazylam isc do banku, podsumowanie, te opieniadze przyszly i nie zdazylam ich ruszyc bo od poczatku byly zablokowane a w blokadach nic nie pisze

Gość alesiewpakowalammmm
hm komorniczym, tylko ze powinnam zostac powiadomiona a nic nie wiem, nie dostałam zadnego pisma ani nic w tym stylu

Gość gfdcsxz
powiedz jaki to bank

Gość alesiewpakowalammmm
bank samotnych dziewic (w skrucie SD)

Gość revlonn
alesiewpakowalammmm --- pracuję w banku i spotkałam się z syt., że dzwonił klient miała zajęcie głównie to zajęcia z US i nie miał o tym pojęcia, czasem było zajęcie z powodu nie zapłaconego mandatu gość też mega zdziwniony Będziesz musiała skontaktować się z bankiem, ja obstawiam 90% że to z tego powodu i poważnie pytam jaki to bank? czasem się nie aktualizując dane albo wręcz pokazują jakieś nieprawdziwe stany kont :/

Gość alesiewpakowalammmm
bzwbk, patrze w google a tam pełno takich tematow :(

Gość revlonn
hmm z tym bankiem to styczności nie miałam.. spróbuj jutro zadzwonić i powinni Ci powiedzieć z jakiego tytułu masz zablokowane środki.. u mnie w banku taka sytuacja w taki sposób prezentowana występuje tylko i wyłącznie jeśli rachunek jest objęty zajęciem komorniczym.. nie zależenie na jaką kwotę wtedy i tak blokowany jest cały rachunek. ale może u mnie poprostu jakaś awaria wystąpiła

Gość revlonn
* a może u nich jakaś awaria wystapiła

Gość alkaniedowiarka
revlon a w jakim banku posiadasz rachunek??

Gość alesiewpakowalammmm
teraz jak czytam to duzo ludzi miało taki problem z nijakiego powodu, dziekuje wam za odpowiedzi