Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegusek1992

On idzie do wojska..

Polecane posty

Gość piegusek1992

witam wszystkie kafeterowiczki. mój problem polega na tym, iż mój chłopak ( z którym jestem ponad rok) idzie w czerwcu do wojska. Rozumiem, że to dla Niego szansa, bo od zawsze marzył o zawodzie mundurowego, poza tym ma też okazję wybić się z małego miasteczka, w którym mieszkamy, nie słuchać, że ciągle jest na utrzymaniu rodziców itp. Z drugiej strony bardzo się boję czy przetrwamy tą rozłąkę. Wczoraj powiedział mi, że mam wychodzić z domu, nie chcę słyszeć, że podczas jego nieobecności ja będę siedziała w domu jak jakaś stara baba. Powiedział też, że jeśli poznam kogoś innego, mam się nie bronić przed tym, bo co ma być to będzie. Dziś jesteśmy, jutro może nas nie być. Nie daję mi to jakoś spokoju, bo z jednej strony jest ze mną, a z drugiej twierdzi, że różne rzeczy zdarzają się w życiu i nie wiadomo co nas może spotkać, dlatego nie chce, żebym twierdziła, że 'to ten na całe życie'. Nie wiem czy myśleć, że może przygotowuje mnie na okres nieobecności, czy może ma zamiary się rozstać czy może jeszcze chodzi o coś zupełnie innego. Drogie kafeterowiczki, jak myślicie?

Gość IMO13785
Będziez mogła zdradzać do woli.

Gość piegusek1992
Nie mam zamiaru Go zdradzać, nigdy w życiu. Jestem kobietą, która jak jest z jednym to siedzi przy jednym.

Me, że daje Ci do zrozumienia, że będziesz wolna i możesz ruszać na łowy

Gość rosemary 6 6 6
myśle ze skoro tak ci powiedzial to nie zalezy mu zebyscie długo byli razem...

Gość piosenka dla żołłnierza
Gdy na jesień do wojska ruszałem Ty żegnałaś mnie smutna i zła Przyrzekałaś że będziesz czekała I że nic nie rozłączy już nas Ciężkie chwile przetrzymać musiałem Kible nieraz mi przyszło myć Lecz o jednym wtedy myślałem Wkrótce z tobą już będę mógł być Szybko w wojsku minęły mi dwa lata Służba moja skończyła się więc Ale z ciebie zrobiła się szmata Dałaś dupy i teraz masz AIDS Mamusiu ja nie chcę iść do wojska!

Gość była żona M
myślę ,że on po prostu rozpatrzył sprawę z punktu widzenia typowego faceta.. nie zdaje sobie sprawy do czego jest zdolna kochająca kobieta..

Gość piegusek1992
dobił mnie komenatarz rosemary 666. eh..

Gość fdhtrsh
Jestem kobietą, która jak jest z jednym to siedzi przy jednym. haha, kobieto masz 19 lat, co ty mozesz wiedziec o zwiazkach,zyciu,zdradach, o byciu kobieta :D

Gość piegusek1992
on jest moim pierwszym...

Gość buhahahahha
fdhtrsh , a jak będzie mieć lat 30 to musi zdradzać ?

Gość piegusek1992
komenatarz od piegusek1992 wyżej to podszyw. eh. nie jest moim pierwszym, byłam wcześniej z chłopakiem 2 lata, który mnie zdradził. tk dla wiadomości.