Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani fifilionka

faceci z wylewajacycmi sie bebechami

Polecane posty

Gość pani fifilionka

Zrobilo sie cieplo i na ulicach wysyp facetow, ktorzy wkladaja koszule czy t-shirt w spodnie i tak paraduja, z paskiem pod bebechem. sa i obrzydliwski - za krotka, ktora i bebech zwisajacy do kolan. panowie, wezcie sie za siebie bo niedobrze sie robie. i myjcie sie !

Gość gfdfd
a jak schudne to zrobisz mi loda ?

Gość pani fifilionka
nie. ale moze wreszcie sie trafi taka co ci zrobi. bozsze. dzisiaj w kosciele myslalam, ze zwymiotuje. stoi obok mnie takie cos i cuchnie bo sie spocil, fiuta domyc nie moze bo nawet nie widzi a na dodatek, bo po swiatecznym obzarstwie pierdzi !

Gość gfdfd
jesli nie , to nie schudne , bo to i tak nic nie da .. hehe

Gość lepiej na siebie popatrzcie
coraz wiecej wielorybow chodzi po ulicach.

Gość gfdfd
po co mam sie starac jesli i tak nic z tego nie bede miał ?

faktycznie, mnóstwo jest takich obleśnych facetów;/ najśmieszniejsze jest to że mężczyźni mówią że to my Polki o siebie nie dbamy, ale wystarczy na nich spojrzeć i ich wygląd mówi sam za siebie:D apel do panów!! dbajcie o siebie, przecież takie brzuszyska wyglądają paskudnie, macie jeszcze trochę czasu do lata, może przez te 2 miesiące uda Wam się coś zrzucić:D

widzisz,bo ladne cialo to nie wszystko. schudnij,a potem naucz sie rozmawiac i postepowac z kobietami,tak,ze same beda ci wyciagaly ze spodni i ssaly twoje pytanie jest tak samo oblesne jak twoj brzuch

U mnie jak jest gorąco to pod osiedlowym spożywczakiem zbiera się zawsze stado takich gości z wielkimi bebechami i chleją piwo a najgorsze jest to, że siedzą bez koszulek. Człowiek idzie kupić sobie cos do jedzenia a jak spojrzy na takiego obleśnego typa to od razu sie wszystkiego odechciewa :/

Gość polacy to świntuchy i
śmierdziele :O Tylko wymagania co do wyglądu kobiet mają z księżyca :O Weźcie się najpierw za siebie, trole :O