Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty2312

czy napisalibyście jeszcze raz do odoby , która wam nie odpiusuje na sms?

Polecane posty

Gość qwerty2312

Bo chodzi o mojego byłego chłopaka. Wczoraj zapytał co robie przez sms a ja nie miałam jak odpisać bo byłam w Kościele. On nie mogąc się do czekać napisał: nawet odpisać nie łaska a wczorajszy telefon od ciebie pozostawiam bez komentarza. A ja mu wyjaśniłam przez sms czemu nie mogłam odpisać i powód dla którego dzwoniłam: bo on przez sms napisał mi że chce się ze mna zaręczyć i ożenić a zaręczyny miały by być w te właśnie Święta. a on nie pisał nic potem o nich to ja postanowiłam do niego zadzwonić i zapytać. po wczorajszych moich wyjaśnieniach nic zupełnie nie odpisał. Chociaz nie jesteśmy razem too nadal go kocham nie mogę przestać o nim myśleć. Co zrobić napisać do niego jeszcze raz?

Gość nauczysz sie w jeden wieczór
olej go :O zalosny:O nie daj sie tak traktowac. to jakis pomylony dzieciak, no sorry :O i nie marnuj czasu dla kogos kto nie ma go dla Ciebie. nie odzywaj sie do niego, dobrze Ci radze, nie błagaj o kontakt i nie rob z siebie idiotki.... przechodzilam przez to!

Gość qwerty2312
ja właśnie w kwietniu skończyłam 21 a on kończy w lipcu też 21. Nachodzą mnie takie myśli że jak nie będe z nim to nie znajdę sobie innego chłopaka. Bo myślę tak bo w wieku 20 lat miałam pierwszego chłopaka. a jak wczoraj byłam na dyskotece to chłopaki tam będący to sami pijaki, ćpuny i w dodatku obleśni.

Gość qwerty2312
ja 14 on 15, a co? kocham go:(

w zaręczyny sie dzieci bawią, przez sms idź się uczyć lub poszerzać horyzonty a nie za małżeństwo sie brać

Gość qwerty2312
on mi takie teksty przez sms pisze nie ja

Gość Wonderful Life000000
a ślub korespondencyjnie weźmiecie???? i przez takich ludzi jest zawyżana statystyka rozwodowa... dźizys...

Gość qwerty2312
?????