Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria9090

Moja córka się świni!

Polecane posty

Moja córka ma siedem lat i ją ostatnio przyłapałam, jak się świniła! Jestem zszokowana! Jestem przekonana, że to zachowanie przyniosła ze szkoły! Ale nie wiem, co mam zrobić, czy od razu iść do prokuratury, czy wpierw zrobić awanturę w szkole.

Gość CCCCCYGANKA
Ale co to znaczy? Dokładniej napisz??? Brudzi się?

No w łazience jak się kąpała, to weszłam i przyuważyłam jak się świniła, no wiesz, niunię świniła:(

Gość zieeeewwww
0/10

Gość ale jaja!!!
Lec do prokuratury od razu bo bedzie za pozno.niedlugo moze zaczac sie byczyc a to dopiero bedzie problem.

Gość utruuruytyewyhyhru
"świni" Jak bardzo śmieszy mnie to, że dla niektórych tematy związane z masturbacją seksem etc. są wciąż tabu...

Śmieszy cię? Moja córka teraz jest w niebezpieczeństwie, że zostanie prostytutką! Jaka matka chciałaby takiego losu dla swojego dziecka? Tylko jakaś zboczona! Ja teraz pilnuje jej, żeby się nie świniła, już dostała po łapach i obiecała, że więcej nie będzie, ale nie może być tak, że w szkole deprewuje się moje dziecko!

Gość najgorsza prpwp
najgorsza prowokacja jaką w życiu czytałam!

Gość bombo
Taaa, 7-latki teraz w szkolach na przerwach w kiblach sie masturbuja-to zjawisko na skale masowa :P Tzn. Swinia sie :P Wez sie puknij w Twoj pusty leb... Gimgowno ma dzis jeszcze wolne, wiec zabawia sie z nudow na Kafe :)

ja pierdolę- co za określenie- świniła- autorka to jakaś idiotka, gorszej i głupszej prowokacji dawno nie czytałam.

Gość sama się ześwini jak z
zazdrościsz :classic_cool: widać ,że jesteś niedorobiona 🖐️

Gość hehehehehehehehehehhe
niunię sobie świniła, kurwa co to ma być??? marne prowo :O

Gość Killme
Matko jedyna, gdzie dzieci w szkole maja czas na takie rzeczy, może Ciebie podpatrzyła? Jestem nauczycielką i takich durnego rodzica to jeszcze nie widziałam. Chcieć iść zrobić awanturę bo dziecko się masturbuje? I kogo pociągną do odpowiedzialności? Mała po prostu poznaje swoje ciało i tyle a nie sądzę żeby prowadziło to do zostania prostytutką bo co ma piernik do wiatraka? Swoja drogą u nas "świnienie" oznacza brudzić się.