Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca domowa

Mój stosunek do antyglobalistów

Polecane posty

Gość praca domowa

Kochani, mam do Was ogromną prośbę. Otóż mam napisać do szkoły taką oto krótką pracę jak w temacie. Pomożecie mi? Proszę

Gość pracy za ciebie,
nie napiszę,ale ich poglądy w skrócie sprowadzają się do tego,że obywatel kraju trzeciego świata,zamiast przenieść ze wsi na której często głoduje,do miasta do fabryki,wybudowanej przez zagraniczny koncern,i być wyzyskiwanym za 20 dolarów miesięcznie,powinien zostać na swojej wsi i nie dać się wyzyskiwać.

Gość pracy za ciebie,
sama musisz sobie odpowiedzieć jaki masz stosunek do nich

Gość praca domowa
dziekuje Ci bardzo:) a mozesz napisac cos wiecej? rozbudowac jakos a ja napisze jaki jest moj stosunek do nich? Bardzo prosze;)

jak moge Ci napisać prace o Twoim stosunku, jesli nie wiesz co to ruch antyglobalistyczny, wygoogluj, zrob mały research, a jak zrozumiesz stosunek do nich przyjdzie sam... co za leń :O

Gość pracy za ciebie,
Niepokoi ich wpływ globalizacji i przenoszenie się firm do krajów trzeciego i wpływ tego na państwo opiekuńcze w Europie Zachodniej,nie chcą zauważać,że globalizacja przyczynia się do zmniejszenia nędzy i rozwoju gospodarczego krajów Trzeciego Świata.Niekiedy mają rację zwracając na zagrożenie dla środowiska naturalnego w krajach trzeciego świata,w wyniku działalności korporacji międzynarodowwych,niekontrolowanej.

Gość praca domowa
nie chodzi mi o to zebys napisala mi prace tylko zebys kilka zdan wiecej napisala na ten temat, nie wiem co to ruch antyglobalistyczny wiec pytam:O

Gość praca domowa
pracy za ciebie------->>>>> dziekuje Ci bardzo kochana🌻

Gość barrakudaa.
:O faktycznie len smierdzacy, chcialby gotowe Czy tak trudno poczytac na necie o ruchu antyglobalistycznym? tu ci pisza amatorzy jakimis skrajnymi uproszczeniami, na tej podstawie hcesz sobie wyrobic zdanie? Do czytania marsz!

Gość Jaka jest inna istota poglądów
antyglobalistów jak lęk przed przenoszeniem miejsc pracy do krajów Trzeciego Świata i wzrostem siły korporacji ponadnarodowych.

Gość Jaka jest inna istota
o wszystkim można pisać książki,artykuły,ale trzeba też umieć powiedzieć,co jest istotą danej sprawy.

Gość tersus
globalizacja to po prostu robienie biznesu globalnie na całym świecie, a nie w jednym kraju

Gość i czy stópki macie zmęczone
szyje chińczyk trampki na rynek amerykański,czy europejski,i dzięki temu nie umiera z głodu,nie podoba sie to antyglobalistom

Gość i czy stópki macie zmęczone
W jakiejś mierze jest to lęk uzasadniony,bo co będzie jak chińczycy czy hindusi zaczną wykonywać prace umysłowe,dzięki internetowi,czym, się wtedy zajmą Amerykanie i Europejczycy.

Gość ja jestem antyglobalistą
napisz, jaki masz stosunek do mnie?