Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurek1702

Peeling na blizny i przebarwienia potrądzikowe

Polecane posty

Gość sznurek1702

Witam polećcie mi jakiś niedrogi a dobry peeling który pomoże mi pozbyć sie blizn i przebarwień potrądzikowych.

Gość taka jedna majka
polecam peeling ziaja -tin tin antybakteryjny, do tego peeling enzymatyczny ziaja nuno(uzywaj raz ten raz ten). Ewentualnie joanna peeling myjacy 100 ml, owocowy. Tez fajny jest. Kiedys mialam silny tradzik, dzis zostaly malutkie slady dzieki tym peelingom.

Gość z tin tinem uważaj
ja mam na całą tą serię uczulenie, jak raz użyłam to przez 3 dni sie wstydziłam wyjsc z domu bo czerwone plamy na całej twarzy...

Gość bbbbbbbm
By pozbyć się blizn i innych pozostałości po trądziku warto udać się do specjalisty. On powinien podpowiedzieć rozwiązanie. Na zlikwidowanie blizn polecam ci nie peeling, a dobry kosmetyk nazywa się Revitol Spot Gel. Redukuje on widoczne blizny, tylko trzeba go stosować regularnie. Tylko systematyczne nakładanie tego żelowego preparatu może przynieść satysfakcjonujące rezultaty. A jeżeli masz dosyć głębokie blizny to powinnaś zastosować specjalne zbiegi, które minimalizują widoczność blizn. Możesz zdecydować się na wypełniacze, albo na mikrodermabrazję. Na czym polegają te zabiegi? Dokładny opis znajdziesz na stronie http://tradzikmlodzienczy.info.pl/2011/02/22/leczenie-potradzikowych-blizn-inne-metody/