Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jonaszmeichel

Chcę zajść w ciążę

Polecane posty

Gość Jonaszmeichel

od 5 miesięcy stosuje tabletki antykoncepcyjne, chociaż chciałabym zajść w ciąże. Mój chłopak nie chcę tego i sam pilnuje mnie z tabletkami co mam zrobić żeby doszło do zapłonienia? Proszę macie jakieś pomysły?

nie łap faceta na dziecko bo to najbardziej chamska i perfidna rzecz jaką możesz zrobić, jak on nie jest gotowy na dziecko to Cie zostawi prędzej czy później albo z brzuchem albo z niemowlakiem takie knucie z Twojej strony to kompletny brak szacunku dla niego

Podzielam zdanie moniak, na dziecko powinnien byc gotowy także ojciec, nie tylko potencjalna matka... Myśle, że On z czasem zmieni zdanie, ale daj mu szanse decydowania.

Gość Jonaszmeichel
Kurczę ale znamy się już 7 miesięcy a ja chciałabym mieć już z nim dziecko..a może powinnam od niego odejść bo może nigdy nie będzie chciał albo mnie nie kocha tak mocno?

Gość kjnbvkd
Nie zmuszaj go musicie o tym porozmawiać na spokojnie . Zapytaj go jakie ma zastrzeżenia i jak widzi dalszą waszą przyszłość Pzdr .:)

Gość Jonaszmeichel
co jest grane ja nie pisałam tego ze znamy się 7 miesięcy. Znamy się o wiele dłużej.

Gość Picks
no jak nie, tak wyzej napisalas. nie sadze, zebyscie tworzyli w przyszlosci szczesliwa rodzine, skoro bedzie to dziecko niechciane (ze strony ojca). to najgorszy sposob, w jaki mozesz go przy sobie zatrzymac:/

Potwierdzam wszytskie wyzej opienie ---> sama napisalas ze znacie sie 7 miesiecy :D a moze Ty nie doroslas ?? ile Ty wogole masz lat, ze chcesz chlopa lapac na dziecko??

Gość brak słowwwwwww
a i le ty masz lat autorko? myslisz ze dziecko to zabawka chcesz u musisz miec:O

Myślę ze 7 miesięcy jesteście razem!! ale znacie się długo o to Ci chodzi tak? słuchaj dla mnie to za wcześnie Ja jestem 2 lata w związku z partnerem czasami rozmawiamy o dzidzi,ale jeszcze nie chcemy. Tez biorę tabletki już 3 lata!! Ciesz się wolnością póki możesz. Na Twoim miejscu nie spieszyła bym się ;) a po 2 za krótko razem jesteście aby już dziecko mieć. TO NIE ZABAWKA łatwo zrobić ale CIĘŻKO wychować.

Gość nie mozna zmuszac
Zgadzam się z przedmówczyniami. Nie można zmuszać ojca. Kiedy zajdziesz w ciążę, ta sytuacja może go przerosnąć i Cię najzwyczajniej w świecie zostawi...tak też się zdarza. no ale jak pytasz to odpowiem. Najlepiej bierz przy nim tabletki, ale ich nie łykaj. Wypluj po chwili. sprawdź czy masz dni płodne, są przecież testy owulacyjne (teraz nawet takie testery na ślinę) i wtedy do dzieła...

Gość qaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ty chcesz? powinniscie razem chciec! Jak chcesz stworzyc zdrowy związek. Każda ze stron musi byc gotowa na ten krok.

Gość beeeeeeeeeeeeeee
chce zajc w ciaze staramy sie z moim partnerem a tu nic:(