Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia...

nie mogę się zdecydować

Polecane posty

Gość Lidzia...

jaka jest waszym zdaniem najlepsza różnica wiekowa między rodzeństwem? moim zdaniem najlepsza to tak ok.2-3 lat....ale jeśli chodzi o swoje dziecko to już się waham-bo mój syn ma JUŻ 5 lat i zastanawiam się nad drugim dzieckiem. zawsze było "coś ważniejszego"...praca,remont domu itp. mój mały idzie w tym roku do szkoły i może będzie to odpowiedni czas na drugie dziecko... co sądzicie,jak było u was???

U mnie będzie 7 lat różnicy. Też wczesniej nie wyobrażałam sobie drugiego dziecka...

Gość karambaaa
u mnie będzie 3

Gość a ja nie chcę bachorów
więc i problemu róznicą nie ma :D ale zastanawiam sie jaki kolor samochodu wybrać :p

Gość Lidzia...
z drugiej strony mam troszkę samolubne myśli...jedno dziecko to tak naprawdę wygoda-biorę jadę gdzie chcę i kiedy chcę...nie muszę rezygnować z pracy a i z kasą będzie lepiej...

Gość najlepiej czarny ------
będzie pasował do twego smutnego życia....bez dzieci...współczuję, że nie możesz...

Gość Lidzia...
no właśnie z jednej strony wygoda a z drugiej strony na starość chciałabym,że by dużo wnuków do mnie przyjechało!

ja zawsze uwazalam ze drugie tak po 3-4 latach, ale moj maly ma juz 3 lata a ja wiem ze jeszcze pewnei z min. 2 lata sie nie zdecyduje. tez sie zastanawiam ze przeciez bawic juz sie pewnie razem za bardzo nie beda,ale jak dorosna to sie wyrowna :) co do samochodu to zalezy jaka marka i model