Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agagabi1

najwczesniejsze objawy ciąży

Polecane posty

Witam, W tym cyklu leczyłam się clo i wspomogłam pregnylem dokładnie 14 kwietnia, 15 kwietnia byłam na usg pęcherzyk był lekarz powiedział żebym nie wychodziła z mężem z łóżka przez 2 dni:) i tak tez było ponieważ staramy się o dzidziusia. Od piątku 22 kwietnia mam normalne mdłości czy to możliwe żeby tak wcześnie. Temperatura w pochwie od 10 dni nie spada poniżej 37,5 czasami coś mnie kłuje w jajniku. Termin spodziewanej miesiączki wypada 27 kwietnia. Czekam na opinie dziękuję serdecznie

Gość karambaaa
Na mdłości to stanowczo za wcześnie!!! Pojawiają się ok. 4 tygodnia ciąży. A objawy ciąży przed okresem to bolesność piersi i kłucie jajnika, z objawami to jest różnie - jedna ma takie, druga - takie...Powodzenia!!!

z tymi mdłościami to bym miała inne zdanie... ja na poczatku ciazy jak moje jajeczko sie zagniezdzało to wymiotowałam bardzo... tak moj organizm reagował na cos nowego. Kazda ciaza to indywidualna sprawa i kazda kobieta iaczej to przechodzi. powodzonka!

Gość urojone
są najwcześniej

Gość do wypowiedzi powyżej
to może coś nam napiszesz o swoim przypadku, bom jestem ciekawa

Gość wreszcie mama :)
u mnie mdlosci zaczely sie kilka dni po tescie ciazowm, czyli kilka dni po spodziewanej miesiaczce. wczesniej nie mialam nic. najlepiej zrob test 27ego powodzenia p.s, ja tez wspomagalam tak kilka ckli wiec wiem co przezywasz

Gość ja tylko
kazda ciaza przebiega inaczej, nawet u tej samej kobiety,dlatego nikt nie da Ci wlasciwej i jedynej odpowiedzi. Doczekaj do terminu spodziewanej miesiaczki i zrob test. Powodzenia.

Hm pewnie tak zrobię poczekam do środy 27 kwietnia jak nic nie bedzie to zrobie tes. Nie sądzę żeby była to urojona :) ale.. A co z tą temperaturą ciągle jest powyżej 37,5? Dziękuję za wcześniejsze odpowiedzi:)

Jeśli temperatura nie spada to jest to dobry znak, chociaz mi czasem spadała dzień przed miesiączką lub nawet w dniu. Powodzenia!