Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okruszek taki malutki

jego najlepsza kolezanka powiedzial mi prawde

Polecane posty

Gość okruszek taki malutki

hej jestem z chlopakiem juz 1.5 roku na poczatku bylo super potem ,,, wiadomo .. i w takim stanie trwamy do dzis ,, klutnie moje fazy ze mnie zdradza itp ... rozmawialm ostatnio z jego najbliższa kolezanka z ktora ma najlepszy kontakt ,,, przegadalm z nia caly dzien na jego temat ,, i dowiedzialm sie czegos ... a mianowicie od niedawan zadaje sie z jakaos dziewczyna i co najgorsze nie znam tej histori jak sie to zaczelo ale spoko chodzi mi o co innego powiedzial mi ona ze zalatwial dla niej mocz dzewczyna ćpa za co wywalili ja z pracy i chcial jej pomoc w ten sposob ze zalatwi mocz zaiwezie ja do miejscowosci oddalonej o 100 km dalej zeby sprawdzono narkotesty czy jakos tak ,, oczywiscei nic mi o tym nie powiedzial ... ona mi to powiedzial ,,, wiec powiedzialm jemu ze wiem ze yl w koszlinie z nia ze moi znajomi go widzieli ,,,i uwaga strasznie sie zmieszal i do tej pory sie nie che przyznac mow ze to nie prawda ,.,, gdzie jego kolezanka potwierdza mi to ze tak bylo bo jeszcze w ten sam dzien dzwonil do niej z pytaniem czy nic mi nie powiedzial ;/;/ masakra co

masakrą to jest sposób w jaki budujesz zdania itd... ciężko pojąć o co mogło Ci chodzić w tym poście

Gość 4t2qtg5r4
jezdzi do jakies narkomanki mocz zawozić:O to ona nikogo blizej nie miała, zeby jej nasikał?:O