Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzecznyGrzegorz

miłe, wolne, piękne panie... zapraszam!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna to ja
😘 :classic_cool:

Gość IMO13785
Rokk kocha księdza.

Gość lusinda9
heeh a do czego zapraszasz???

hmm no tka skoro kocha księdza, to cóż :) nie będę namawiał do niczego ;) Czarnuszka, bo lubię takie kobiety :) w ogóle kocham kobiety, lubię ich obecność, nie wyobrażam sobie dnia bez nich :) nie mów, że nie lubisz nasz mężczyzn? ;) i ja nie bawię kobietami! co najwyżej bawię się z nimi! :D

Mam to gdzieś, mnie już nic nie zaszkodzi. Po prostu mnie to wkurza :O.

Kioliberek35, twierdzisz, że jestem wymagający? no cóż, a zawsze myślałem, że to właśnie kobiety są wymagające ;) fakt, wolę wolne, bo nie lubię komplikacji... fakt, wolę miłe, bo z niemiłymi, hmm powiedzmy nie lubię się kłócić... fakt, wolę piękne, bo jeśli nie jest mądra, to niech chociaż piękna będzie ;):P

Grzegorz ... ja lubię mężczyzn i być trochę rozpieszczana przez nich .. ale z umiarem . Tylko nie wszyscy tak się zachowują . Omamić , pobawic się i rzucić .To jest domena ostatnio mężczyzn

Sorry, to nie chodzi o Ciebie.. Po prostu wkurza mnie, że gościu łazi za mną po różnych topikach i wypisuję "Rokk kocha księdza" :O. Tym bardziej, że to niepawda. Jakby nie miał poważniejszych problemów..

Czarnuszka, przykro mi, że tylko na takich facetów lub wręcz pseudo-facetów trafiasz... Mnie sprawia ogromną przyjemność uszczęśliwianie kobiet, sprawianie im przyjemności na wszelkie sposoby. Ale nie traktuję ich jak zabawek, pobawić się i rzucić, nigdy!

Rokk .. nie wiesz że wiele jest takich osób co się wtrącają we wszystko i wymyślają różne rzeczy które są nieprawdą

Grzegorz, to skomplikowane. Po prostu - źle zinterpretował pewien temat, uczepił się jednej kwestii.. Zresztą, nieważne.