Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuka39

W jaki sposób odkryliście zdradę?

Polecane posty

Gość Nuka39

Witam. Jeśli jesteście w tej grupie ludzi mądrych,którzy żyjecie w prawdzie i odkryliście zdradę-proszę opiszcie jak to odkryliście????Co Was zaniepokoiło?..... Podzielcie się tym z nami,którzy być możle żyjemy w iluzji związku...wierności...

Gość sledziłem
szmate:classic_cool:

Gość poziomka zielona
ja jestem pewna ze moj mnie zdradza i tez mam zamiar go śledzić

Gość Nuka39
Jest to niemożliwe śledzić kogoś....Chyba że na trasie blok i wyjście do sklepu....Chyba że usługa detektywa

Gość hbtfdutyfvuhniojkol
U MNIE SAM SIE PRZYZNAL... SUMIENIE GO GRYZŁO

Gość hbtfdutyfvuhniojkol
ALE WYBACZYLAM MU

Gość Nuka39
Ale profesjonalne śledzenie-kosztuje,i to dużo....Sledzenie-myśle że odpada. Myślę,że wiele osób odkryło zdradę przez przeszukanie komórki....ale można mieć drugą w samochodzie,można kasować,itp...

Gość yeeaahh
1 -znajoma powiedziala mi ze widziala jak sie calowal w pubie z jedna 2 -zobaczylam jego opis na gg ze kocha jakas tam, zapytalam i wszystko powiedzial

Gość Nuka39
Jeśli ktoś sam się przyznaje-to naiwny.Nigdy już sie nie przyzna. Dwa-partnerka nie bedzie już tak mu wierzyć jak kiedyś... Trzy-ci którzy zdradzają-nie mają wyrzutów sumienia,nie mają poczucia winy-coś takiego jest im już dawno obce.

Gość Nuka39
hm...ktoś widział i powiedział... To naiwny że blisko robił to miejsca zamieszkania.Przeważnie jadą w inne miasto-i sprawa wtedy nie do odkrycia.....

Gość lusinda9
Sypneła sie przyjaciólke jego bylej dziewczyny,,,,Ze udawal takie zakochanego jak bylismy razem a zdradzal mnie z nia:((((

Gość yeeaahh
Nuka39 -ten pub jest doslownie 100m od naszego domu..do teraz jak przechodze to patrzec tam nie moge

Gość Nuka39
wiesz-mówisz że sypneła....jak to mówią niektórzy faceci-to żaden dowód,mogła kłamać,itp. A fakt taki,że wcześniej to trwało,a jednak w domu było to niezauważone.... I tu jest problem-jak to dkryć wcześniej,aby nie marnować sobie życia z takim frajerem...

Gość Nuka39
no tak,pub blisko,wiec on jeszcze profesjonalnie nie zdradzał-bo powinien gdzies dalej luzować sie z panienką... Wiem coś o tym,też nie mogę patrzeć na pewną kawiarenke....

Gość lusinda9
Powiedziala to jak juz sie rozstalismy,,,,Oni wczesniej byli ze soba 7 lat..Pisala do niego dzwonila mieli kontakt ,,,Mnie zapewnial ze nie maja ale czulam ze cos nie tak.,:(((((((((((

Gość yeeaahh
nie kłamała, bo potem jak z nim rozmawialam to niczemu nie zaprzeczyl.. oczywiscie wymyslal jakies historyjki ze to daaawna znajoma i ze to byl tylko buziak w policzek, mogło i tak byc, ale nie widze celu, by kumpela miala klamac.. nie zauwazylam niczego wczesniej bo to byl 'jego' pub, zawsze tam chodzil z kolegami, a ze uczelnia jest blisko tego pubu to najwidoczniej jakas studentke sobie wyrwal..

Gość Nuka39
kur...i to jest najgorsze! oni zdradzają,my czujemy,oni się wypierają,a my nie mamy dowodów...

Gość Nuka39
masakra z tym pubem....i jak tu nie pozwolić na tzw.męskie spotkania?...A jednocześnie w tym czasie facet nas oszukuje.....

Gość yeeaahh
Nuka dokladnie...ja jestem jeszcze taka, ze zawsze chce znac prawde, chociaz mialaby mnie dobic, bylaby najgorsza, ale chce ja znac. i wkurza mnie to bardzo ze mi jakies kity pociska, w sumie wiem tylko tyle ze sie calowali, nie wiem czy bylo cos wiecej, on oczywiscie twierdzi ze nie, ale kij go tam wie..

Gość Nuka39
facet to świnia

Gość yeeaahh
no tak, podsumowanie niezle :) a jak bylo w Twoim przypadku?

Gość Alicja_zdradzona przrz
pusta zdzira mojego męża chwaliła sie o wyczynach z nim swojej "przyjaciółce", ta przekazywała swojej przyjaciółce, tamta kolejnej a jeszcze kolejna to moja przyjaciólka. Oczywiście ta od razu nie wpadła na to, że chodzi o mojego męża, trwało to chyba z dwa lata kiedy jarnęła sie, że to o niego chodzi. Jak sie dowiedziałam to ostatnie lata które były koszmarem ułozyły cie w calośc, był bardzo niedobry dla mnie, wszystko we mnie go drazniło, oczywiście telefony w domu wyłaczone, jakies szkolenia były z zakładu ptacy organizowane. Jak sprawa wyszła na jaw przepraszał, kajał sie, błagał o wybaczenie, uległam. Sadziłam, że ma żal do tej pustej dzidy, która opowiadała o ich intymnych sprawach, ale nie, po ok. roku znowu wszystko zaczeło sie od nowa z tą sama szmatą. DZIEWCZYNY! POWIEM JEDNO, NIGDY NIE WYBACZAJCIE ZDRADY - TO POWRACA!!! Choćby nie wiem jak przepraszał i błagal on juz bedzie o niej myslał . A nawet jesli nie, to Wy bedziecie o tym myslałay i te mysli nie pozwolą Wam na normalne zycie i funkcjonowanie!!!!!!!

Gość Nuka38
Podnoszę temat,a właściwie zapytanie..jak to było w waszym przypadku? Ją mam dość,wczoraj miało być piwko w męskim gronie w pubie,wchodzę a tu 2laseczki,on z kolega,i jedna z nich stoi przy nim i mówi -to gdzie nas zabierzesz samochodem?towarzystwo wstawione,masakra.przerwałam i mówię że nigdzie was dziewczny nie zabierze bo on ma kobietę i właśnie ją nią jestem..

Gość 222222
masakra!!!! po co ci taka atrapa faceta?????

Gość Nuka39
Nie,to ją zostałam opier.. Że robię mu wstyd,bo przecież się całował a tylko takie tam żarty.a że ja siedzę w tym czasie sama w domu,a on pierdoły popuszcza z laskami,to drobiazg

Gość Anka .@
Dostałam sms o treści BĘDZIE CI ZAZDROŚCILA JAK BĘDZIESZ JECZALA Z ROZKOSZY powiedział że to kolega do dziewczyny pisał z jego tel potem znalazłam opakowanie po prezerwatywach a ja tabletki brałam powiedział że kolega musiał zostawić. Ale ostatecznie usłyszałam MOJE ŻYCIE SIĘ ZMIENI KOCHAM CIĘ ALE NIE MOŻEMY BYĆ RAZEM TO NIE MA ZNACZENIA ZA 5 MIESIĘCY BĘDĘ OJCEM

Gość cholera jasna......
a ja kiedys sobie glupio zazartowalam jak lezelismy w lozku. cos w stylu: wiem ze masz cos na sumieniu, wiec lepiej sie przyznaj zanim zaczniemy sie kochac.. a on sie zaczal tlumaczyc, ze juz dawno chcial mi powiedziec bo go wyrzuty sumienia gryzly ale wstyd mu bylo sie przyznac.. okazalo sie ze 3 miesiace wczesniej mnie zdradzil :/ bylismy razem prawie 5 lat

Gość Nuka39
Zawodowiec-nigdy się nie przyzna.i jesteśmy wtedy ugotowane.a doliczyć przy tym panie stojące przy autostradzie-szybkie numerki,tu facet absolutnie już nie widzi zdrady,i jest absolutnie nie do wykrycia.chyba że jechać ze zdjęciem swego faceta do tych pań,ale przecież one też nie wsypią,bo nie chcą stracić klienta.masakra.więc jak to wykryłyscie?zdradę

Gość yeeaahh
az mam dosyc facetow jak to czytam :( maja tak wredne zagrywki, po co sie z nami wiaza skoro nie potrafia dotrzymac wiernosci..

Gość przez koma
:(