Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem ....

jaki rozmiar nosza 3 latki?

Polecane posty

Gość sama nie wiem ....

chce kupic chrzesnikowi prezent w tym planuje dokupic jakies ubranko powiedzcie mi jaki to moze byc rozmiar?

Gość mi się jeszcze nie zdarzyło
Mój jest z marca, nosi rozmiar 104-110. Dziecko w tym wieku ma przeważnie około metra wzrostu, jesli jest drobniejsze, dobry moze być rozmiar 98, ale ja radziłabym kupić coś na 104. Z pewnością nie będzie za małe, najwyżej poleży i poczeka aż właściciel dorośnie.

Gość sama nie wiem...
aha to spory synek bo z tego co pamietam to kolezanki córka mówiła ze ma 104 a tamta ma 4 lata

Gość mi się jeszcze nie zdarzyło
tak, raczej jest spory. Nie wyrożnia się wśrod niskich 4-latków, ale znam też większych pod niego 3-latkow, więc bardzo od normy nie odbiega;-) Myślę, że dla Twojego chrześniaka 98 byłoby na styk, akuratne a jeśli jest też spory, albo rozmiar będzie nieadekwatny do metki, to ubranko może być przymałe. Szczerze doradzam ci 104, spodnie albo dresy, ubrania raczej całoroczne, zeby przydały się jeśli dorośnie do nich później, np. jesienią.

Gość sama nie wiem...
tez tak sadze zee lepiej wieksze kupie 104 i najwyzej bedzie miał na jesien,dzieki :-)

Gość Ola _b
witam! Mój synek ma 2 lata i 2 miesiące i nosi już rozmiar 92. więc dla 3 latka napewno rozmiar 104 cm.

Gość jakubierac
Moja córka ma 2 lata w czerwcu i już nosi rozmiar 104-110 (koszulki, bluzy) 92-98 (spodnie) tak więc wszystko zależy od konkretnego dziecka. Ja bym doradzała rozmiar 110 - lepiej troszkę większy niż za mały.

Moja córka ma 11 miesięcy i nosi rozmiar 86-92. Natomiast moja chrześnica ma 4 lata i nosi rozmiar 128!!!! Różne są dzieci

Gość No tak!!!!
Mój mały nosi rozmiar 104-110.I taki najlepiej by było jak ty byś kupiła.Ani większych ani mniejszych.A nie możesz się po prostu zapytać mamy chłopca?U mnie chrzestni się pytają.