Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Safari

podoba mi się kuzyn

Polecane posty

Gość ewelinka24wawaw
nie, ja sie calowalam z bliskim kuzynem bylo suuuuuper Tylko cala rodzina zgorszona

Gość yyyhmyyy
Co zle? Jak sie podoba, to sie podoba i tyle. a co Ty z tym zrobisz, to inna sprawa. Jak daleki kuzyn, to niemal jak obcy, wiec problemu nie ma tu wcale.

tzn. to jest syn mojej mamy siostry ciotecznej, więc uważam go za dalekiego kuzyna. ale jeśli Ty ewelinka24wawaw całowałaś się z bliskim to ja tymbardziej chyba mogłabym bez żadnego skrępowania ;p

Gość yyyhmyyy
to daleki kuzyn, tak naprawde siodma woda po kisielu. Jesli on czuje do Ciebie miete tak jak Ty do niego, to mozna sprobowac byc razem

Gość ewelinka24wawaw
oooh bylo wspaniale! całuj nie żaluj moja droga:)

Gość ewelinka24wawaw
Safari on mieszka 400 km ode mnie Zaczelo sie na weselu, dzien pozniej spedzilismy z sba wspaniale czas ale TO RODZINA ! hehe historia skonczona juz dawno

fajnie brzmi, ale moja rodzina chyba nie zaakceptowałaby takiego związku. dla nich rodzina to rodzina . :S w sumie to troszkę dziwne, bo my tak naprawdę teraz dopiero zaczynamy się poznawać, bo kiedyś nie mieliśmy ze sobą prawie żadnego kontaktu..

ewelinka24wawaw - to fajna przygoda i miłe wspomnienia zarazem :) wiązać się z nim na całe życie nie zamierzam, mam chociaż nadzieję, że nie zakocham się w nim do szaleństwa, bo to jednak dziwna sprawa tak z rodziną .. ale właśnie jakąąs małą przygodę chciałabym z nim przeżyć :P