Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja z tatuazem

Dlaczego kobiety doceniaja faceta wtedy kiedy...........

Polecane posty

Gość ja z tatuazem

go tracą i ten facet ma nowa dupe! Wtedy chcą powrotów i są gotowe na wszystko Wyjasni mi to któraś z kobiet ?

Gość czarnaczapka
a wiesz co to syndrom psa ogrodnika?

Gość lkjgtfdsafghyjgtfdsfg
wyjaśnisz co to za syndrom?

Gość czarnaczapka
sama nie chce, ale innej tez nie dam... poza tym moze tez byc syndrom, "ogolnie to mam go w dupie, ale on mnie miec tam nie moze"

Gość ja ci wyjasnie
to zjawisko nie dotyczy tylko kobiet, ale obu plci. dotyczy tych osob, ktore albo: - kochaja partnera naprawde - niekoniecznie kochaja ale nie potrafia byc same. Jak sie z kims jest, to sie ma z niego i dobre i te mniej fajne rzeczy. Za dobre sie go docenia co prawda, ale zle chcialoby sie wyeliminowac, i stad albo olewanie, albo awantury. A jak partnera nagle zabraknie, to nie ma nic....ani zlego ani dobrego. I ci, ktorym druga osoba byla obojetna, lub niezbyt dla nich wazna, jej znikniecie sprawia ulge. A ci, co kochali, lub nie potrafia byc sami, nagle zapominaja o zlym, a na pierwszy plan wychodza tylko te dobre cechy partnera. To naprawde nie jest skomplikowane. To dziala na zasadzie : nie jest idealny wiec musze go zmienic, ale jak sie nie da, to lepszy taki niz zaden. Proste.

Gość karolina xxx
ja ci wyjasnie - trafilas w samo sedno, jesli tworzy sie pare, widzisz wady partnera, chcesz na nie jakos wplynac i stad awantury.. jesli sie rozstajecie a ta osoba kochala prawdziwie to teskni nawet za wadami partnera i sadze ze moglaby je juz zaakceptowac bylebylo jak danwiej, niesty osoby wracaja do siebie i znowu wady zaczynaj przeszkadzac.. a jak tamten znajdzie sobie juz inna znowu wraca mysl ze mogloby byc dobrze..