Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wpadkowa

wpadki podczas seksu

Polecane posty

Gość pani wpadkowa

ieliscie jakies wpadki podczas seksu? Ja miala ich kilka, wszystkie ze swoim stalym partnerem, az cud ze dalej jestesmy w sobie zakochani;) 1. Akcja spontaniczna i szybka, w niezbyt odpowiednim miejscu;)- nie wiem jak to sie stalo, ale tuz przed wytryskiem zadrapałam go paznokciem. Krew sie lała strumieniami (serio), plamy na mojej sukience, jego koszulce, nie wspominam o bieliznie:/ najgorsze bylo to, ze zadrapanie bylo dosc glebokie i musielismy pościć przez dobre kilka dni, zeby sie zagoiło! 2. Numerek poranny, nie wiem co sie dzieje, wczesna godzina. Kochamy sie na łyzeczke, w koncu ja sie odwracam, patrze, a doslownie wszedzie pelno krwi: najpierw myslalam, ze to tamto zadrapanie, pozniej okazalo sie ze to ja! tak, tak, dostalam okres ponad tydzien przed oczekiwanym terminem. Wpadka na maxa, myslalam, ze splone ze wstydu. Na szczescie moj X zachowal sie jak prawdziwy dzentelmen i obrocil wsztsko w zart. Jak bylo u Was? macie sie czym podzielic?

Gość Diannetaa
coż okres i zaplamione prześcieradlo + kołdra ( u niego) nie są mi obce w sumie taka zabawna historia też -uprawiamy seks na fotelu ( on klęczy na podłodze ja w fotelu) po chwili przenosimy się na łóżko akcja trwa aż tu nagle wieelka plama krwi -to on zadrapał kolano wcześniej i teraz krew spokojnie polamiła łóżko

Gość pani wpadkowa
o rany, dosc makabrycznie;) ktos sie chce jeszcze czyms podzielic?

Gość pani wpadkowa
myslalam ze bedzie to dosc ciekawy temat, ale jest tu dosc cicho jak na razie....

Gość pani wpadkowa
upik

Gość pani wpadkowa
ostatni raz: up