Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzepolskiegowojska

Żołnierzem być... Czyli wszystko o wOJSKU pOLSKIM...

Polecane posty

W tym temacie piszcie Wasze obserwacje, znane historie, opinie o wOJSKU pOLSKIM i żołnierzach, kandydatach. Chciałbym b y był ten wątek źródłem informacji. Zaczne od siebie:). Jako dziecko marzyłem o zostaniu żołnierzem, bohaterem. Wiadomo amerykańskie filmy:). Nagle rzeczywistość okazała się być brutalna, czas liceum to czas stanięcia przed komisją lekarską przydzielającą kategorie do wojska. Badania w moim mieście trwały 2 tyg. Ja miałem termin w 1 tyg. Nie poszedłem bo mi się nie chciało. Od kolegów słyszałem, że po stawieniu się o 7 czekali na wszytsko do 13. Czyli totalna biurokracja.... Obrzydziło to mnie do wojska... STawiłem się na komisji w ostatni dzień:). Nie o 7 a o 12:)... Żołnierzyna zrugać mnie chciał to mu powiedziałem co sobie może młodzieńczym językiem. Powiedziałem albo szybko albo wcale. Koleś się wkurwił i co smieszne w 30 min dostałem kat. A a inni czekający od 7 czekali dalej:). Dalsze perypetie z wojskiem opisze w dalszej cześci:). Proszę Was o Wasze wpisy.

A teraz dlaczego wOJSKO pOLSKIE jest bad??? Ponieważ za granica kraju w afganistanie iraku i na misjach zabijali mordowali niewinnych ludzi. Przykład. Nagharkel. Ponieważ pOLSCY zOŁNIERZE dla szpanu kupuja używane auta z niemiec córki żołnierzy to grubaski zołnierze to wstydnisie zloneirze majaj krzywe penigra zolnierze sa slabo wyksztalceni zolnierze to ssamo zlo NIE NA WIDZE WOJSKA POWINI ICH ZNISCZYC BIORA KASE ZA NIC SMIECIE