Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek89

czym się różnią odczucia w orgaźmie pochwowym i łechtaczkowym

Polecane posty

Gość marek89

Kobiety napiszcie co wtedy czujecie skurcze pulsowanie ciepło czy co?

Gość gawwra
pochwowy jest bardzo żadki ale podobno to odlot jeszcze rzadszy jest odbytniczy :D a zwykły orgazm czyli łechtaczkowy jest jak orgazm skurcze, ciepło, błogo, odlatujesz w kosmos i wracasz wyczerpana.

Gość marek89
Może ktoś opisać z większymi szczegółami. Co się dzieje z łechtaczką? czujecie żę nabrzmiewa jakby niała zaraz wybuchnąć? Lubicie sobie co wkada w trakcie pieszczenia lechtaczki_

Ogormnie ciężko opisać ten drugi :D lechtaczkowy to wiadomo, tak jak napisano powyżej. A ten pochwowy jest inny... Chyba bardziej ogarnia całe ciało, jest taki głęboki. Ja raz się popłakałam podczas takiego.

Gość marek89
to przez oksytocyne się poplakalas napiszcie jakies konkrety co się dzieje z cialem a nie ze bylo super co robicie z recami? , zaciskacie palce u stup? zamykacie oczy? otwieracie usta? krzyczycie? gryziecie? jak to wyglada

Gość hduddfusf
Ja mialam pochwowy, gdy robilismy to na jeziorze, zaparkowalismy nasza lodz w zakatku jeziora, zeby nikt nas nie widzial. Bylo super, nigdy jeszcze takiego przezycia nie mialam i ten dreszczyk, ze ktos nas nakryje.

Gość marek89
No dobra wiem ze jest super ale nie o ty mi chodzilo w pytaniu.

Gość marek89
Nie kręci mnie tylko fascynują mnie kobiety i przyroda Genialnie to wszytsko stworzyła. Najbardziej interesuje mnie orgazm od strony organicznej jakie części ciała biorą w nim udział jakie hormony się uwalniają i jak to wygląda.