Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawzieta 26 letnia pieknosc

kopenhaska od 26.04 kto jeszcze?

Polecane posty

Gość ancia26latka
witaj? mogę się dołączyć? wzrost 161 cm waga 61 kg wiek 26 lat cel: 52 kg jak dokładnie wygląda ta dieta kopenhaska?

dziewczyny to bardzo zła dieta, jedna z najgorszych, na początku spadnie wam parę kilogramów, ale potem niestety nie będziecie w stanie tego utrzymać nie mówiąc o spadku, wiec lepiej wybrać inną dietę mniej drastyczną

Gość ancia26latka
ROMAN_TYCZKA-sos witaj:) a jaką dietę mogłabyś polecić? jaka daje najlepsze efekty? Ja chciałabym zrzucić parę kilo jak najszybciej.....

Gość ancia26latka
głowa do góry! mam trochę za dużo tu i tam i dlatego chce schudnąć, a Tobie też się uda:) nie możesz się załamywać! będziemy się nawzajem wspierać:)

Gość ancia26latka
a ja muszę trochę poczytać o tej diecie;) jeszcze za mało o niej wiem...mam zamiar też się dużo ruszać, siłownia 3 razy w tyg:) a Ty?

Gość Maryjetta.
Odradzam ta diete mimo ze ja zachwalalam kiedys. Wytrzymalam pare dni,zeszlo 4 kg, powrocilo jojo po 2 mies. Dostalam dziwnego napadu lakomstwa ktorego nie moglam powstrzymac. Stawiam na sport i zdrowe odzywianie

Gość ancia26latka
ja też jestem ze śląska:):) hmmm...a jaka miejscowość jeśli mogę spytać:) no to nieźle Ci się udało, podziwiam:) wiesz, ja kiedyś schudłam z 8 kg, ale sama nie wiedziałam nawet po czym....jadłam tak jak zawsze, piłam jakieś herbatki na odchudzanie, nie ćwiczyłam niczego specjalnie, ale miałam dużo stresów, więc tak myślę że może po tym...ale co z tego jak wróciło mi do starej wagi... tak mi się marzy schudnąć przynajmniej te 8 kilo... właśnie czytałam o tej diecie, i wygląda całkiem fajnie, to tylko 13 dni:) rowerek jest super, niestety ja nie mam rowerka w domku, ale myślałam o tym żeby biegać...tylko za dobrej kondycji to ja nie mam...

z pogranicza opolskiego i slaskiego a TY? zmodyfikowałam troche diete bo nie wszystko lubie: moj jadlospis; dzien 1 i 8 sniadanie : woda mineralna / herbata obiad: 2 pomidory kolacja: slata z cytryna 150 g, filet z kurczaka gotowany dzien 2 i 9 sniadanie woda/herbata obiad slata z cytryna 150 g, filet z kurczaka gotowany kolacja: plaster sera, 2 - 3 zklanki jogurtu naturalnego 0% dzien 3 i 10 sniadanie herbata/woda, kromka chleba w sandwichu podgrzana obiad : 1 duze jablko, 2 pomidory kolacja: plaster sera, salata z cytryna 150 g dzien 4 i 11 sniadanie herbata/woda obiad tarta marchewka 150g, twarozek naturalny 150 g kolacja salatka owocowa(banan, jablko, pare winogron) z 2-3 szklankami jogurtu 0% dzien 5 i 12 sniadanie marchewka z cytryna obiad duza chuda ryba - ale chyba zrobie filet z kurczaka gotowany kolacja gotowany filet z kurczaka, salata z cytryna dzien 6 i 13 sniaanie herbata.woda obiad filet gotowany 150 g, salata z cytryna kolacja duza marchew, pomidora dzien 7 sniadanie herbata/woda obiad gotowany filet z kurczaka

Ja na kopenhaskiej schudłam tylko 3,5 kg, moja koleżanka podobnie. sukces tej diety polega na bardzo dużym odwodnieniu- kawa odwadnia, niestosowanie soli- też, jedzenie glodowe-i to wszystko sie potęguje. Zeby stracic 1 kg tłuszczu trzeba spalic 7000 kcal. czyli na tej diecie tłuszczu można starcic góra 3 kg. a potem gigantyczne jo-jo. Nalepsza dieta to jedzenie 10-15 % poniżej zapotrzebowania energ., które powinno sie sobie najdokładniej jak sie da obliczyc, sa w necie kalkulatory BMR....