Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszny samarytanin

święta, święta i poświętach...

Polecane posty

Gość pocieszny samarytanin

jak Wam się udały swięta? dla mnie były jak niemal zwykłe dni z tym, że nie trzeba było iść harować, nieco więcej się zjadlo niż zwykle. bo tak to normalka: te same osoby, te same pretensje, te same miejsca, te same seriale w tv ;)... prawie jakby świąt nie było

U mnie tez przebojów nie było, ale się nawet ich nie spodziewałam. Rutyna jak zawsze. Zresztą wielkanoc to nie sylwester. :P

"święta, święta i po świętach.." Każdy, kto tak pisze czy mówi - naprawdę nie przeżył tych Świąt.

Gość jem kozy z nosa
Wiekszosc z was nie przezyla świat tłumoki :D Wasze świeta to obgadywanie ,żarcie, jeżdzenie po rodzinach i znow pieprzenie o glupotach , kto co z kim gdzie i za ile ,i gapienie sie w telewizor.. Tak wyglądają swieta : wielkanocne i bozo narodzeniowe w przecietnym polskim domu buhaha :D

ale to przecież od ludzi zależy jak te święta obchodzą - jeśli dla ludzi Święta Zmartwychwstania to tylko żarcie , tv i obgadywanie rodziny- to tylko współczuć . Ale prestensje proszę nie zgłaszać do świąt - że w ogóle są - tylko do siebie , ewentualnie do rodziców :)