Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczje i obyczaje

formularz do darmowej wrozby-wypelnic?

Polecane posty

Gość zwyczje i obyczaje

Aby skorzystac z fratisowej rozmowy z wrozka na stronie viversum, trzeba wypelnic formularz, ale nalezy podac dane, troche sie obawiam, ze nie jest to prawda, prosze o rade

jeśli wróżki naprawdę przepowiadają przyszłość to czemu nie ma w gazetach artykułów o tym że wygrały w lotka itp.?

Gość zwyczje i obyczaje
tego to ja nie wiem, ale wiem, ze dobra wrozka, moze troche pomoc ale acale to nie znaczy, ze nalezy bezgranicznie kierowac sie tym co taka wrozka powie.....czy ktos wypelnij taki formularz?

taki formularz to zebranie danych niezbędnych do napisania tego jak będzie się układać twoja przyszłość i napiszą ci takie ogólniki że nieważne co by się stało wróżba będzie pasować a będą mieli twoje dane do reklam itp. ;]

Gość gaba kulkaaaaaaa
spoko, ja wypelnilam wrozka do sama zadzwonila i spoko bylo, zobaczymy czy sie spelni

Gość KATARZYNA mARCISZAKOWAIAK
hejo, ja tez to wypełniłam, po dwóch dniach dostaniesz bszerną wrózbę - czy prawdziwa nie wiem a pod koniec jets propozycja jeszce czegos tam za 150 zł :O i jak ci sie niby nie spełni to ona ci odda kase ale ja tego nie wysłałąm wiec nie wiem czy sie wrozba darmowa spełni :( bo za wrobe niv=by tzreba zapłącic

Gość innowacja garnier
maile sa platne, darmowa to jest rozmowa telefoniczna z wrozka. Jakis czas temu wrozbita do mnie dzwonil , miedzy innymi zalecil mi zbadanie sie pod kierunkiem tarczycy, nie za nardzo w to uwierzylam, po okolo pol roku przypadkiem wyszlo mi w badaniach ze mam niedoczynnosc tarczycy....

Gość zwyczje i obyczaje
czyli wypelnilas formularz rejestracyjy?

Gość mi pzrepowiedziala niezle
ciacho i zjadlam wlasnie paczka:-)