Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość truskawka.truskawka
nie wypada im sie bzykac przed

Gość truskawka.truskawka
kate i tak sie buntuje nie chce zeby jej ktos cos nazucal

Gość zazdroszcze
no i plplacze sie w koncu :-( ja tez tak chce :-(

Gość Zaczyna się
nie wiem co oni mają z tymi trenami, mnie się takie coś bardzo nie podoba, a tam im dłuższy tym lepszy, to chyba kłopotliwe troche

Gość biszkopcik do kawki
mieszkali razem to sie i bzykali

Gość fddffddf
ja pier dziele teraz beda godzine spiewac :O

Gość moja ocenaaaaa
mi sie tak wydaje nie wiem czemu ze on to nie pewnie chciaa by przjsc do kosciola , odprawic przysiege i hop do domu z nowym mezem a teraz to przed nia jeszcze tyle czasu //bawienia sie z goscmi''. takie zycie musi byc bardzo meczace bo od niej sa pewne oczekiwania- chociazby zeby wiedziec jak sie zachowac,takich oczekiwan nie ma sie np. wobec britney spears czy modelek bo oni nikog/niczego nie reprzentuja a ona repzrezntuje wielka brytanie czy chce czy nie.

Gość truskawka.truskawka
a tradycji calowania nie ma w kosciele brytyjskim

Gość Zaczyna się
no to tera już tylko dworska etykieta i protokoły do końca życia, kłanianie się przed babciami itd. coś im się nie chce śpiewać

No na pewno emocje, stres, tak jak mówicie. Ale mimo wszystko wydaje mi się, że jest bardzo smutna, tylko stara się tego nie pokazywać.

Gość Zaczyna się
wyobrażacie sobie, że idziecie na obiad i nie ma, że w kapciach i dżinsach zjecie spagetti i wam makaron spadnie na brodę, nie, wyobraźcie sobie, że idziecie na obiad do babci i kłaniacie się do ziemi a potem nie zwracacie na to żeby sobie pojeść i zasmakować tylko, żeby coś nie kapnęło albo coś, żeby łyżka nie wypadła z ręki itd. ? zaczynam myśleć, że to ciężkie życie

Gość truskawka.truskawka
ale obciach z tym sikamiem

Gość moja ocenaaaaa
wydaje mi sie ze ona MUSI miec tren zeby po prostu sie WYROZNIAC ,bierzmy pod uwage fakt ze to jest ksiezniczka , i w dziisejszym swiecie niestety wazne jest ''promowanie ''sie . ona ma byc w centrum uwagi i taka suknia na pewno pomaga. tak mi sie wydaje . nie oklamujmy sie ze ona moze zkaldac co chce. sami obejrzycie zdjecia jak ona sie kiedys ubiera- jak prawdziwa zwykla dziewcyzna,kozaki ,jakas sukienka a teraz bardzo konserwatywnie- garsonki itp. nawet buty ma takie proste, zwykle. biznesowe.

Gość 111111111v
a czy beda kamery na noc poślubną? powinni pokazać królewskie łoże i defloracje

Gość william teraz regularnie
zasypia!

Gość Zdzisiek supermen
Myslicie ze ksiezniczka ma jatki ,stringi czy jest bez?

Gość Zaczyna się
tak szczerze to nie łatwe życie ma przed sobą chyba to jest fajne jak się człowiek spotyka, bawi, idzie do pubu czy coś ale te wszystkie dworskie sprawy mnie przerażają

Gość mikoko
Ale na siebie znacząco spojrzeli :D

Gość truskawka.truskawka
bajka

Gość moja ocenaaaaa
zaley jaka jet osoba ,czy jest na tyle elstyczna zeby pogodzic sie z faktem ze od teraz inni moga decydowac o wiele sprawach w jej zyciu , ubranie,wlosy ,jak sie zachowac, co piwedziec itd. pomyslcie ze teraz zanim ona cos POWIE to bedzie musiala przemyslec to 100 razy zeby jakies gafy nie palnac. a jak cos palnie to do konca zycia bedzie to sie za nia ciagnelo.

Gość uhahali się przed chwilą
:D ja na miejscu Kate cały czas bym się śmiała, już tak mam w ważnych momentach i żadne wcześniejsze przygotowania by nie pomogły

Gość Zdzisiek supermen
William juz ma chec na bara bara a ten gada ciagle

Gość ojejkuuuuuy
babka zasnela

Pomimo tych wszystkich zalet królewskiego życia, ja osobiście jej współczuję. Teraz jej życie bardzo się zmieni.

Gość uhahali się przed chwilą
a królowa babka by mnie wyklnęła

Gość kobitka-london
"uhahali się przed chwilą ja na miejscu Kate cały czas bym się śmiała, już tak mam w ważnych momentach i żadne wcześniejsze przygotowania by nie pomogły" daliby Ci leki uspokajające jakieś 🖐️

Gość ja mam wszystko oprocz
no to zycie nie takie proste zreszta kiedys widzialam program ze u babci na obiadku jak chce sie isc zalatwic to sie jakos tam inaczej nazywa , maja swoje nazwy co wolno czego nie wolno itp masakra:D

Gość 111111111v
Zaczyna się wyobrażacie sobie, że idziecie na obiad i nie ma, że w kapciach i dżinsach zjecie spagetti i wam makaron spadnie na brodę, nie, wyobraźcie sobie, że idziecie na obiad do babci i kłaniacie się do ziemi a potem nie zwracacie na to żeby sobie pojeść i zasmakować tylko, żeby coś nie kapnęło albo coś, żeby łyżka nie wypadła z ręki itd. ? zaczynam myśleć, że to ciężkie życie ja mam tak samo , zawsze na każdym rodzinnym zjeździe, nie jem albo jem pol godziny rosół bo sie boję że siorpnęalbo sie obleje :(