Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość pokazać wam dopiero
ładną pannę młodą, ładniejszą niż kate?

Gość Lilly Evangeline*****
na ślubie Kate wyglądała przepięknie ale w tej wersji to już tak sobie... być może po zdjęciu bolerka suknia okaże się zjawiskowa? Natomiast suknia Pippy wygląda prawie identycznie jak suknia mojej siostry jak szła na wesele , moim zdaniem ładna.

Gość Kate wyglądala slicznie
i wdzięcznie, tylko makijaż jej oka mi sie nie podobal, te kreski na dole, ale umalowala sie tak jak zwykle bo tak chciala.. Uroczystość piękna, życze im szczęścia :)

Gość grill pytanie co sądzicie
wedługmie suknia weselna jest dużo ładniejsza pippy za bardzo nie widzę

Gość suknia była skromna tak powiem
Skromnie to niech chodzi na odświętne przyjęcia, a na ślub własny nich będzie szykownie. Zresztą mi się ta suknia wcale nie podoba, bo niby skromna taka, ale - widać sterczące suty no więc skromna to ona nie jest, ta suknia jest obleśna, demonstruje cyce na wierzchu, niby góra fajna, koronkowa, ale ten dekold i przebijające sutki przez oblepiający materiał. Ta suknia nie ma w sobie skromności! Diany suknia była skromna - tak. Wystawna, a jednak zakrywająca ciało. Taka jak młoda nastolatka - piękna i lubiąca zwracać na siebie uwagę, a jednocześnie wstydliwie chowająca swoje kobiece ciało.

Gość dfgfgdhtfhtfrhftvh
to suknia Diany była wręcz obrzydliwa - młoda kobieta nie powinna się kreować a la stara baba Kate wyglądała pieknie, elegancko, z klasą a jak komuś się nie podoba taki styl to owszem ma prawo, u nas w Polsce większość kobiet nie potrafi ubrac sie na swój slub, suknie sa groteskowe, za duzo falban, prześwitów, udziwnień, drapowan, dodatków itp. plus komiczny tandetny diadem i makijaż a la z cyrku

Gość vitalianka
a ja nie oglądałam i jakoś nie interesuje mnie ten temat.

Gość grill pytanie co sądzicie
podają, że harry adorował siostrę kate i czy szykuje się kolejny ślub, a ja się pytam czy ta siostra ma coś do powiedzenia? pokazali też zdjęcia z pierwszego spaceru po ślubie, kate ma niezłe buty jak na księżną :) no i ma sukienkę przed kolana i rozwiane włosy co jest podobno szokujące, nie rozumiem w sumie dlaczego, to ona teraz musi się ubierać tylko jak stara baba?

dfgfgdhtfhtfrhftvh Napisała """"""""to suknia Diany była wręcz obrzydliwa - młoda kobieta nie powinna się kreować a la stara baba Kate wyglądała pieknie, elegancko, z klasą a jak komuś się nie podoba taki styl to owszem ma prawo, u nas w Polsce większość kobiet nie potrafi ubrac sie na swój slub, suknie sa groteskowe, za duzo falban, prześwitów, udziwnień, drapowan, dodatków itp. plus komiczny tandetny diadem i makijaż a la z cyrku"""""""" ooooo to samo chciałam napisać

powiedzcie mi dlaczego nie potraficie zaakceptować tego jak się ktoś ubrał czy ubiera? według mnie można wyrazić swoje zdanie, "podobało mi się", "nie podobało mi się", "według mnie za dużo koronki" itd. ale nie rozumiem dlaczego według was to WY wyznaczacie kanony mody i to co wy uważacie i to wasz sposób ubierania się to jest właśnie TO i tylko to jak wy się ubieracie jest prawidłowe ludzie więcej szacunku dla innych

Gość przyrodni nie gorszy
>mówli na tvn24, że Kate miała dostać tytuł duke, ale Will sie nie zgodził Kate nie mogłaby dostać tytułu duke bo to ... rodzaj męski. A przyznasz, że "książę Katarzyna" nie brzmi najlepiej:-D Forma żeńska od tego słowa to "duchess' i taki własnie tytuł ma Kate. >slatego jest Księżniczką Cambrige Nie. Nie jest księżniczką, tylko księżną. Znajomość polskiego się tutaj kłania Księżniczka to córka księcia. Księżna - żona księcia, niekoniecznie musiała urodzić się księżniczką.

Gość kompletnie za darmo
Jesli nie mogles obejrzec w tv sciagnij i spokojnie obejrzyj! !! !!! Ślub stulecia Kate i william do ściągnięcia Ślub stulecia Kate i william download LINK DO SCIAGNIECIA FILMU: http://www.fileserve.com/file/HW8emMv/Kate_William_wedding.avi NAJNOWSZE KODEKI DO FILMOW z maja 2011 http://www.fileserve.com/list/EttHtgA Ślub stulecia Kate i william online