Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate Middleton i książe Willia

Kate Middleton i książe William

Polecane posty

Gość Zaczyna się
to chyba musi ją kochać skoro dba o nią

Gość dlaczego nie zgodzil
na pewno ją kocha, niby czemu miałby nie kochać.

my mozemy nawet krolowa ja nazywac czy kate :) ale ona nie moze sie poslugiwac mianem ksieznej to prawda tylko skojarzenie z Williamem (dokladnie juz nie wiem jak to dalej jest )skomplikowany jest ten rod

Gość baaardzo chorrra
skoro królowa nadała jej tytuł to może się posługiwać tak jak Elton John miał nadany tytuł szlachecki.

Gość z wikipeidiiiiiiiii
"Elżbieta II przyznała Williamowi z okazji jego ślubu tytuły księcia (duke) Cambridge, hrabiego (earl) Strathearn oraz barona Carrickfergus. Jego małżonka została więc księżną (duchess) Cambridge, hrabiną (countess) Strathearn i baronessą Carrickfergus."

Gość dlaczego nie zgodzil
ale wyobrażacie sobie jak to musiał być stres dla niej. ciekawe czy mocno to przeżywa czy już zdążyła jako tako przywyknąć..

Gość baaardzo chorrra
"...Od teraz Kate jest księżną Cambridge. William otrzymał tego dnia od królowej jeszcze dwa tytuły - hrabiego (earl) Strathearn oraz barona Carrickfergus. Jego małżonka będzie więc także hrabiną (countess) Strathearn i baronessą Carrickfergus..."

Gość z wikipeidiiiiiiiii
"Jej Królewska Wysokość Katarzyna Elżbieta Mountbatten-Windsor, Księżna Cambridge de domo Middleton" :D

Gość kate willlliam
Jesli nie mogles obejrzec w tv sciagnij i spokojnie obejrzyj! !! !!! Ślub stulecia Kate i william do ściągnięcia Ślub stulecia Kate i william download LINK DO SCIAGNIECIA FILMU: http://www.fileserve.com/file/HW8emMv/Kate_William_wedding.avi NAJNOWSZE KODEKI DO FILMOW z Kwietnia 2011 http://www.fileserve.com/file/xNw7PC3/kodeki-do-filmow.rar Ślub stulecia Kate i william online

Gość ale t królowa to wygąda
mi na taką wredną zgage nie?

Gość baaardzo chorrra
teraz przeczytałam, że taki tytuł otrzymał po swoim przodku Jerzym, który też ożenił się z kobietą z ludu a nie arystokratką. Dziwne te reguły. A Karol się rozwiódł ożenił się ze swoją kochanką też rozwódką i prawdopodobnie zostanie królem:O

Gość dljfifjwifjewifjewifjeifjefi
za duzo tej biurokracji w nazewnictwie:o

Ciekawa jestem kiedy i czy Karol zostanie Krolem Krolowa wolalaby by zasiadl Williem zamiast jej syna :) Jak zobaczylam Karola to tak moim zdaniem sie zdziadzial , jakis stary mi bardzo sie wydal heh :)

Gość to tej Karol to taki
wredny typ, jak to było on zdradzał Diane? oni sie zdążyli rozwieść? i poślubił kochanice, i co? ona też dostała jakis tytuł?

Co do -krolowej i jej wynioslosci , mysle ze ona dobra kobieta jest wszczegolnosci do wnukow i wnuczek :) ona przysiagla sobie ze nic nie wyda do prasy ze wlasnie nie bedzie okazywala jakichkolwiek uczuc itd. Tez swoje przeszla z Fillipem , rowniez byl kobieciarzem tak samo jak jego ojciec krol Grecji , no i przeszlo na karola ... zobaczymy i sledzimy dalej losy tej rodziny hehe :D

Karol to caly czas kochal kamile , i zdradzal Diane z nia pozniej rozwod... Diana pozniej tez miala licznych kochankow , smiercjej , i ozenek z kamila a ona rozwodka a jak go poderwala ? czytalam ze spotkali sie kiedys na polo wyscigach i podeszla do niego mowiac : Czy wiesz ze moja prababcia i twoj pradziadek byli kochankami ? Wiec w tych rodzinach to same obludy :D:D:D

Gość to tej Karol to taki
brzydzę się czymś takim :o życzę szczęścia Kate i Williamowi

Gość pięknie, pięknie, pięknie
Uważam, że Kate wyglądała P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-I-E :D Wydaje mi się bardzo sympatyczna i skromna, mam tylko pozytywne wrażenia w stosunku do niej. W porównaniu do innych współczesnych księżnych jest dla mnie zdecydowanie naj. Spójrzcie np. na księżną Danii - nie powiem, że to maszkaron, ale po prostu widzę, jaka jest cwana :/ no i te bliźniaki (na pewno z probówki :/, pewnie to jej pomysł). No ale dziś najważniejsi są Kate i William, którym życzę dużo, dużo, dużo szczęścia i spełnienia ;):D

Pani premierowa formą nie błysnęła. A te dwa paszczury, beżowy i niebieski, córki Andrzeja to powinny być wyrzucone z rodziny :D :P. Gust, klasę i wyczucie smaku odziedziczyły po mamuni.

Gość nie rozumiem dlaczego tak jest
powiem szczerze, nie podobała mi się suknia ślubna kate, nie podobał mi się welon, nie podobało mi się jak wyglądała i mało podobał mi się ślub, ogólnie uważam, że nie było na co czekać, zdecydowanie przekolorowany ten ślub, nic specjalnego, kate też nie najmłodsza co widać niestety i nie podobała mi się nie rozumiem tylko dlaczego nie mam prawa mieć swojego zdania na ten temat bo zaraz mi tu wszyscy napiszą że zazdroszczę jej i dlatego tak piszę, otóż nie, po prostu nie podobało mi się, mogę mieć swoje zdanie czy nie?

Gość Kate jest śliczna
szczególnie na tle brytyjek i suknie miała piękną, skromną aczkolwiek elegancką . Gdyby ubrała się bardziej książęco to by ją krytykowano, że jest panna z ludu i nie wypada jej załozyć sukni ala Diana z toną kosztownych klejnotów, złotych nitek itp. a ty pewnie jestes bambera co by sie przebrala za ksiezniczke beze:P

Gość DziewczynaKamila
ten slub był cudowny:) william jak ja zobaczyl powiedzial do niej - jestes piekna i wygladasz bajecznie:) (cos tego typu wyczytałam z ruchu warg) to bylo strasznie slodkie... ten slub przeszedl moje oczekiwania - bylo boooosko, ona jest boska, taka ciepła i kochana, idealna kobieta dla niego, uwielbaiam ich!!!!!!!!! duzo szczescia im zycze, mysle, ze beda cudownym malzenstwem, tego im zycze!!:) ciesze sie ze wszystko przebiegło ok, sama głupia sie denerwowałam, ze cos niespodziewanego sie wydarzy. tez chce miec taki slub:P

no tak jak myślałam, NIE MOŻE MI SIĘ NIE PODOBAĆ bo WYPADA< ŻEBY SIĘ PODOBAŁO opamiętaj się, to co ja bym założyła to moja sprawa a twój wybór sukni nie musi stanowić jakiegoś trendu, nie ma jakiegoś stylu nr 1 stylu nr 2 ... stylu nr 100 ... każdy ubiera co chce i chyba bależy to uszanować, tylko dlatego, że to rodzina królewska nie ma prawa mi się nie podobać jej sukienka czy ślub? sorry, jestem polką, nie podlegam ich etykietom nawet i raczej nikt nie może mnie zmusić, żeby mi się podobało, tym bardziej, że to dosyć osobista sprawa i nie da się na siłe, żeby się coś podobało nazywaj mnie bamberą jeśli to ci poprawi nastrój, przykro mi, że musisz to robić w taki sposób ale może kiedyś przestaniesz być taka infantylna

Gość idz sie zabaw , moze
zamiast sie kłócić pokaż jaka sukienka jest dla ciebie idealna tylko to jest dobry argument na poparcie twojej teorii

jakie popracie teorii, co ty piszesz o argumentach, kobieto ja nie będę nikomu się tłumaczyć z tego, że mi się coś nie podoba a już na pewno nie będę tutaj argumentów przytaczać na tą okoliczność, nie specjalnie mi zależy, żebyś mi wierzyła, czy mi się coś podoba czy nie, a fakt, że mi się nie podobała suknia kate nie oznacza, że ze mną jest coś nie tak, chyba mogę mieć inny gust, jesteście nienormalne tak na poważnie, żyjecie tym ślubem jakby to był wasz albo jeszcze więcej, nie macie na serio nic do roboty? idź w takim razie pooglądaj powtórki tego ślubu, humor ci się poprawi jak ją zobaczysz i pomarzysz, że jesteś na jej miejscu

Gość daj spokój tym flądrom
one nie mają nic do roboty i siedzą i gapią się w pudło, mają po 16 lat i pewnie liczyły, że same wyjdą za księcia ale lipa niestety to teraz przeżywają

Jak dla mnie Kate także wygladała prześlicznie... miała suknię taką, o jakiej sama od dawna marzyłam :) Życzę im dużo szczęścia :) może w końcu zerwą tę okropną passę nieszczęść w tej rodzinie...