Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaaaaaaaaaaaaa

związek z chłopakiem z Erasmusa

Polecane posty

Gość zosiaaaaaaaaaaaaa

Poznałam fajnego faceta (Niemca), który przyjechał na moją uczelnię na Erasmusa. Spotykamy się i zaczynam się chyba zakochiwać :) Boję się jednak, czy on mnie traktuje powaznie, bo przecież wszyscy wiedzą jak jest na Erasmusie, każdy wyjeżdza, żeby się wyszaleć, inna nazwa tego stypendium to Orgazmus :( Jak myślicie? Czy mogę oczekiwać od niego czegoś wiecej, czy potraktuje mnie on jako zabawkę? Macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o erasmusów?

Gość Klen_
A chuj tam

Gość vedorta
a popuściłaś mu szparki już? ja bym nie traktowała kolesia z zagranicy poważnie ale to jest moje zdanie, gardzę niepolakami, niewarszawiakami ...poza tym niemiec? dlaczego niemiec? na pewno ma we krwi promile hitlera

Gość Klyn_
Jebac studentow

Gość Klyn_
hitler byl austriakiem ty bita fajo!!

Gość zosiaaaaaaaaaaaaa
Nie uprawiałam z nim seksu. Narazie chodzimy na kawę, imprezy, do kina itd. Całowałam się z nim tylko. Wydaje się być w porządku, ale mimo wszystko obawy są :O tym bardziej, ze wiem na czym polega erasmus, bo sama rok temu byłam na takim stypendium

Gość vedorta
no to sie nie przejmuj nie zakochuj tylko pamiętaj że on ma płacić za kawe i kino , w końcu nie jest u siebie

Gość pszenica12
to na czym polega erasmus? jaki jest poziom na uczelni, wykładach? a jak się jedzie to masz wszystko opłacone czy musisz szukać pracy na miejscu albo brać ze sobą kasę? Ja jeszcze nie studiuję, ale w przyszłości chciałabym pojechać na coś takiego podszkolić język itp słyszałam, że wyjeżdża się na 10 miesięcy i tylko akademik jest opłacony i wyjeżdża się na jakieś małe miasteczka/wioski(tam gdzie chcę studiować)

Gość i tak powiem...
"tylko" ? :O

Gość pszenica12
znaczy w sensie, że słyszałam to od ludzi ze studiów, na które chcę się wybrać a nie, że chcę na wioskę wyjechać:D oczywiście wolałabym większe miasto, łatwiej pracę znaleźć w razie potrzeby..

Gość nesilkln
podnoszę też się zastanawiam nad erasmusem i nie wiem za co samemu trzeba płacić

Zosiaaa, ja dopiero wróciłam z Erasmusa i mam podobny problem! jeśli chcesz pogadać to przenieśmy się na maila, chętnie się podziele :) doma-w@o2.pl

Gość gość
Na początku idealnie ...nie szuka przygody, ze nie jest typowym kolesiem z erazmusa, wzbudzić zaufanie -> oni acy juz są. powiedzą wszystko i zrobią żeby isc do łóżka, a potem nawet cie nie znaja na ulicy;)