Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur z daleka

choć mogłem zdradzić- nie zrobiłem tego

Polecane posty

Gość artur z daleka

wczoraj byłem na zakrapianej imprezie u kolegi - większość osób znałem ale kilka nowych twarzy też było m.in. taka jedna blondyna - całkiem niezła, stylowo ubrana, facjata porządna - tyle że dość szybko się upiła, przez co jej się zmysły przekrzywiły. poprosiła mnie na bok by pogadać, po czym przy temacie kawy i herbaty rzuciłam się by mnie całować a ręką sięgneła w kierunku spodni. Chwilę minęło zanim się osowobodziłem, ale szybko jej podziękowałem i pożegnałem - szkoda że nie rzuciłem jej że jest dziw-ką. imprezę kontynuowałem w zanym sobie towarzystwie by być pewnym braku ekscesów do końca prrzyjęcia. moja narzeczona może być ze mnie dumna, tak myślę. a ta laska ma chyba problemy ze sobą, skoro chce lizać się z obcym facetem i wskakiwać do lóżka po godzinie znajomości. porąbane...

Gość pitulinka
chwalisz sie czy zalisz?

Gość Piękna mloda i bogata
hehe żalosne! Powiedz mi czy Ty wierzysz w to co mówisz?:D Dla mnie jesteś skonczonym dupkiem , który dal się lasce omotać:D Ona pewnie jest wolna i miala to gdzieś, a Ty w zwiazku a daleś jej się zbalamucić i wylądowaleś z nią "na stronie":D Biedna ta Twoja dziewczyna...oj biedna.. predzej czy poźniej ją zdradzisz..

Gość artur z daleka
do niczego nie doszło! a całą sprawę opiszę mojej ukochanej gdy będę się z nią widział osobiście.

Gość artur z daleka
do niczego nie doszło! a całą sprawę opiszę mojej ukochanej gdy będę się z nią widział osobiście.

Prawda jest taka, że przeciętny facet wykorzystałby okazję ;). Część z nich miałaby później jakieś drobne wyrzuty sumienia, ale tylko niewielki odsetek przyznałby się do zdrady.. Autorze, nie wiem, czy powinieneś swojej ukochanej mówić o tym zajściu. Obawiam się, że może zareagować podobnie do kafeterianek, które powyżej się wypowiedziały..

Gość im starsze tym glupsze
zdesperowana nie czepiaj sie , dupodja i tyle 🖐️ ale ty tez tak robisz wiec nie kapujesz

im starsze tym glupsze --> nie, ja tak nie robie, po pierwsze mam faceta a po drugie jestem za stara na takie mizianie po pijaku w jakichs obcych chalupach. to, ze ja odepchnales powinno byc normalne, nie rob z siebie bohatera. ale tez nie mow dziewczynie, moze jej byc przykro, ze wogole doszlo do tego, ze cie jakas laska macala.

Gość wiec jesli ty bys byl moim
facetem i bys mi to opowiedzial to z jednej strony bym sie ucieszyla,troche zestresowala,ze jednak cos mogloby sie stac gdybys wiecej wypil ale wlasnie bym tez sobie pomyslala : po jaka cholere poszles z jakas pipa na strone?pogadac o pogodzie? jesli nie masz 15lat to niestety ale chyba wiesz co sie dzieje na imprezach. ogolnie wlasnie z powodu takich rzeczy rozwalaja sie zwiazki.

Gość kwasna cytrynka
a ja mysle ze ci szkoda przegapionej okazji...inaczej nie pisalbys tu o tym zdarzeniu, gdybys byl takim twardzielem i "gentelmenem" temat bylby dla ciebie dawno zamkniety. :-)