Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fackof

napisalam facetowi fuck off po pijanemu

Polecane posty

Gość fackof

chcialam z nim telefonowac, bylam pijana. nie chcial dzwonic tylko pisalismy na skype. wk...sie i napisalam mu fuck off. wyszedl ze skypa bez slowa. i sie teraz nie odzywa. co ja mam zrobic jak mi nie wybaczy???????

Gość martoo
podciąc sobie żyły-to chyba oczywiste..

Gość fackof
no pieknie.. co jak go strace przez ta glupote? na smsa nie odpowiada od 3 godzin :-O

Gość Empiryczny Szowinista
Dlatego też moja droga, gdy nie zna się umiaru w piciu, nie powinno się na pierwszym miejscu pić - potem wynikają takie nieprzyjemne konsekwencje. Jako facet naprawdę odczułbym pewien dyskomfort, o ile nie zawód w tej sytuacji. Jednak, myślę, że gdybyś powiedziała mi, że następnym razem zapanujesz nad ilością alkoholu, jaki spożyjesz i coś takiego się nie powtórzy, bo dla mnie gotowa zrobić byłabyś wszystko, byle między nami zawsze było dobrze, to myślę, iż bym Ci odpisał. Spróbuj tego i bądź szczera - nie obiecuj czegoś, czego i tak później nie dotrzymasz. Facet od razu to wyczuje. Pozdrawiam

Gość fackof
emoiryczn szowenisto, dziekuje za odp ale mi nie pomogles niestety:-O nie wiem co mam zrobic jak juz on nie bedzie chcial mnie znac :-( jest mi przykro.