Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnik stópek

Pieszczoty kobiecych stópek

Polecane posty

Gość miłośnik stópek

Jestem wielkim maniakiem kobiecych stópek. Uwielbiam je pieścić, lizać, masować, ssać paluszki. Widok kobiety w pończoszkach, rajstopkach przyprawia mnie o dreszcze! Zadbane kobiece stopy to dla mnie kwintesencja seksu:) Jestem zainteresowany kobietą, która podziela moje zainteresowania. Mój zapał i zamiłowanie do stópek oraz moja nieograniczona wyobraźnia sprawią Ci wiele przyjemności! Na koniec kilka słów o mnie. Jestem wysokim 25-letnim brunetem. Mieszkam w Trójmieście. Wypieszczę Twoje stópki w każdy możliwy sposób. A oto moja propozycja spotkania: Ty ubrana w krótką, obcisłą czarną sukienkę, czarne pończoszki i wysokie szpilki. Najpierw zaczynam głaskać Twoje nogi. Od pośladków, aż po buciki. Masuję Twoje uda, łydki... Oblizuję szpilki i zdejmuję je z Twoich stóp. Kładę się na ziemi, a Ty zaczynasz po mnie deptać... Stąpasz po całym moim ciele. Na końcu przykładasz mi stopy do twarzy, a ja zaczynam je lizać... Później to Ty kładziesz się na łóżku. Ja zębami ściągam z Ciebie pończoszki. I zabieram się za bose stópki... liżę spody stópek, potem zaczynam ssać paluszek po paluszku... Jednocześnie masuję stopy dłońmi. Na koniec Ty rozdeptujesz bosymi stopami owoce - cytrusy, banany. Dajesz mi je następnie do wylizania, a ja robię to namiętnie, dokładnie i do czysta... mmmmmmmmm;) Oboje jesteśmy wniebowzięci... Jeśli Ci się podoba i chcesz zrealizować ten scenariusz w praktyce, napisz! milosnikstopek@wp.pl Pozdrawiam!

Gość małe stópki
barrrrrrrdzo podniecający opis :)

Gość miłośnik stópek
dziewczyny, jesteście tu???

Gość stenia58
No, mogę się zgodzić na twoje fantazje, z tą jednak różnica, że ja lubię rozdeptywać, nie owoce tylko ryby. Będe rozgniatać sledzię, wędzoną makrelę i szprotki, a ty mi wyliżesz stopy do czysta, ok?