Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanana nanana123

IDEALNY PODKŁAD POSZUKIWANY....

Polecane posty

Gość nanana nanana123

witam!!! szukam dobrego podkladu... a wiec skore mam tlusta, ze sklonnoscia do powstawania krostek, mam 28 lat, wiec nastolatka nie jestem, gdzienigdzie mam przebarwienia i blizienki. podklad musi byc niealergiczny, kryjacy, matujacy, ale bez efektu maski, cena do 200zl jak na razie clinique anti-blemish najlepszy. POMOZECIE???? :)

Gość nanana nanana123
hallllooooooooooo

Gość nanana nanana123
nikt nie uzywa podkladow???

Gość 200 zł za podklad?
mąz z domu by mnie wygonił, gdybym tyle kasy wydała na podkład. Nie ma idealnych podkładów

Gość nanana nanana123
napisalam do 200zl, niestety nie moge uzywac tanich, bo odrazu mam syfy na twarzy

Gość nanana nanana123
up up

Gość ewiii
Revlon - Colorstay około 50 zł

A próbowałaś maybeline ny - nwe affinitone perfecting&protecting foundation with vitamin e? Dobrze kryje, jestem z niego zadowolona, choć lojalnie uprzedzam, że niekiedy bywają dni, gdy muszę posłużyć się także korektorem. Trzyma się do siedmiu-ośmiu godzin? Coś koło tego. Kupiłam go w Rossmanie, nie jest drogi, w sumie zadowalający. Pozdrawiam. :)

Gość zolzaaa
a ja mam lirene city matt i uwazam ze jest doskonaly!! kiedys tez mialam hopla tak jak ty na punkcie drogich podkladów ale teraz juz wiem ze szkoda wydawac na nie kase bo wcale nie odbiegają one az tak jakosciowo od tych ze sredniej polki.

Gość nanana nanana123
dzieki, za rady, nie probowalam zadnego z tych co podaliscie, z maybaline kiedys dawno temu probowalam ale inne i szulu nie bylo. moze ten shiseido sprobuje, bo po takich sklepowych boje sie dostac wysypu pryszczy

Gość nanana nanana123
zolza, a czy mi syfy po nim nie powychodza??? bo sie troche boje, ten lirene chyba z 15zl kosztuje

Gość nanana nanana123
zolza, zalezy jaka sama masz cere, bo jak bezproblemowa to mozna uzywac podkalad za 15zl, a ja niestety jak cos nie pasuje to odrazu wysyp pryszczy

Gość rgtetrg
ten shiseido jest też b. wydajny, nie używam codziennie podkładu, ale mam go już chyba z rok, a konsystencja jest w porządku, widać że się nie popsuł ani nic, kupiam go przede wszystkim dlatego że miał ładne jasne kolory, w sklepach zawsze są same ciemne albo mają brzydkie odcienie

Gość nanana nanana123
ja niestety musze uzywac codziennie, bo mam conieco do ukrycia... rok temu na lato byl idealny ten clinique anti-blemish, teraz mam inny z cliniqua i nie jest az tak dobry, wiec szukam lepszego...

Gość sdfghjkl
ja teraz kupilam Astor perfect stay.porzadnie kryje,dość długo sie utrzymuje,tak naprawse pierwszy z którego jestem b zadowolona i do którego chetnie wróce.

Gość BlackDiament
Koleżanki zapraszam do zakupów oryginalnych kosmetyków, głównie z MAX FACTOR, ale również z innych marek, posiadamy stale zwiększający się asortyment o coraz to ciekawsze pozycję. Wszystko w doskonałych cenach! np: MAX FACTOR Lasting który w drogeriach ROSSMAN kosztuje 60 zł u nas jest tylko za 24,50! Ponad dwa razy taniej! Towary przywożone kilka razy w miesiącu z Anglii od oficjalnego dystrybutora MAX FACTOR, ŚWIEŻE, nie leżakowane w magazynach! podaje bezpośredni link do aukcji na allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=21788440 ale można również zamawaić bądź pytać się przez wiadomości prywatne na forum SERDECZNIE POLECAM

iruśka - podklad rozswietlajacy nie nadaje sie do skory tlustej

Ja polecam Loreal True Match - jestem bardzo zadowolona. Na allegro można dostać taniej niż w drogeriach, nawet po opłaceniu przesyłki.