Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguŚśka;)

jak odzyskać pewność siebie?

Polecane posty

Nigdy nie miałam z tym problemów, nie żebym kiedykolwiek była jakimś ideałem, ale było mi dobrze z sobą. Odkąd wyszłam za mąż (mam wspaniałego męża) zaszłam w ciąże (syn też jest cudowny ma już rok) przez pierwsze 8 miesięcy ciąży przytyłam zaledwie 7 kg najgorzej było w 9 miesiącu przed samym porodem przybyło mi kolejne 10 kilo ! i tak już zostało . Nadmiar ciała i mega apetyt ! nie wiem co z tym zrobić nie potrafię się pochamować z jedzeniem, nie lubie się oglądać w lustrze przez to też nie chce też kochać się z moim mężem, on ciągle mówi że jemu sę tak podoba, że jestem śliczna, że gdyby nie to że ciągle o tym mówie on by w ogóle niezauważył, ale czy na pewno? ubzdurałam sobie w głowie że on na pewno chciałby mieć piękną szczupłą żonę a ja co?! mam "siedzącą prace" 8 godzin nie mam się kiedy ruszać po powrocie do domu zajmuje się synkiem i tak w kółko nie lubie siebie w ogóle nie czuje się kobietą. co robić ?

są takie którym nadmiar kilogramów pasuje ;) zamieniaj mięso i tłuste rzeczy na ryby i warzywa :)