Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie kredeczki

jakie miałyście pierwsze kredki dla dzieci?

Polecane posty

Gość jakie kredeczki

czy dobre będą takie ołówkowe http://allegro.pl/crayola-mini-kids-pierwsze-kredki-olowkowe-1-i1559959295.html czy świecowe http://allegro.pl/kredki-swiecowe-dla-malucha-24-szt-crayola-1-i1561770780.html a może takie kredki klocki? http://allegro.pl/kredki-swiecowe-dla-najmlodszych-7-szt-od-1-roku-i1562021579.html Jak macie inne pomysły to piszcie. Czy zdarzyło się Waaszym dzieciom zjeść/ugryźć kredkę świecową, bo moja córka jeszcze ma takie pomysły i boję się że będzie chciała jeść kredki, więc które by były najtrudniejsze do zeżarcia ? :p

Gość jakubierac
Pierwsze klocki kupiłam świecowe - raz, że szybko się połamały (wypadały z rączek na podłogę) a dwa były przekąską poobiednią.... Drugie kredki kupiłam ołówkowe Bambino (są trochę szersze od zwykłych) i młoda fajnie sobie z nimi radzi, ale niestety też tylko pod nadzorem bo lądują w buzi (zresztą tatuś też wszystkie długopisy i ołówki obgryza, więc tak sobie tłumaczę, że dziecko naśladuje).

Gość jakie kredeczki
ok czyli bardziej drewniane:)

Gość mój świacowe obgryzał
.... najlepsze były ołówkowe stadtlera, z powłoka zapobiegającą złamaniom.... dobre 2 lata nam służyły.

Gość smerfetka..........
a ja mam kredki wodne do pisania w wannie. super sie sprawdzaja jako pierwsze.

Gość jakie kredeczki
dzięki :) ale jescze nie wiem co kupię , te grube świecowe bardzo fajnie wyglądają

Gość najlepsze sa bambino drewniane
polecam bo sa super

Gość chebana
nie nalezy sie tym chyba przejmowac, przynajmniej ja przestalam :) bo teaz dlugo sie zastanawialam, a w finale kupilam caly zestaw do rysowania i malowania w Lidlu, kredki bambino, olowkowe, flamasty pisaki i farbki. male dzieci lubia widziec kolory, a zwykla olowkowa kredka daje za slaby kolor, za to babbino czesto sie lamia, bo dziecko nie potrai jeszcze prawidlowo trzymac kredki, dlatego flamastry to tez w miare dobra rzecz, intensywny kolor i sie nie lamia, oczywiscie jesli dziecko sie nimi wysmaruje to ciezej schodzi :) ale tak czy inaczej polecam cale zestawy, wtedy mozemy zobaczyc co najbardziej nasze dziecko lubi :)

Gość gość
Bambino!-są miękkie i mają soczyste kolory,jednak na allegro same podróbki i kolory nie tak piękne jak w oryginale!

Gość gość
drewniane bambino w metalowym pudelku ostatnio byly w biedronce w promocyjnej cenie :)