Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuz12

prosze o opinie ! czy dostene prace.

Polecane posty

Gość zuz12

Już dostaje białej gorączki sprawa wyglada tak . miesiac temu zadzwoniłam do wujka , ze szukam pracy . Ma duża miedzynarodową firmę. Szybko dostałam telefon od jego asystentki a po 2 dniach byłam na rozmowie z Panią prezes. Była bardzo miła powiedziała , że poszukaja czegos dla mie , zobaczy co sie da zobic . Po 2 i pół tygodni zadzowniła do mnie pewna Pani z działu księgowości i umówiła się ze mna na rozmowe . Zaproponowała mi stanowisko sekretarki/ pracownika biurowego. Powiedziała , że nigdy nikogo nie mieli na takim stanowisku ale że zorganizuja mi komputer telefon itp ( a recepcja taka duża już tam była) . Pytała sie kiedy mogę zacząc i jakie sa moje wymagania finansowe. Była baaaaaaardzo sympatyczna . Ogóle nie wyglądała na taką osobę. Ta rozmowa odybyła sie tydzien temu . I problem jest w tym że musze sobie zrobic badania lekarske ona , żeby mi wydac skierowanie musi skontaktowac się ze swoja przełożona , żeby dała jej podkładke o tym czy mnie zatrudnią. Dzowniłąm w pt . do nich ponieważ jakbym miała zaczac od maja jak sugerowała nie wiem czy zdąrze sobie zrobic badaia nawet prywatnie. Zasugerowała , żebym zadzowniła do Pani praezes bo ona to może sie z nia kontaktowac tylko przez przełożoną a jesli mam do niej numer i Pani prezes wyraziła wczesniej zgode o tym żebym jak bede miała jakies pytania dzwoniła do niej ( bo tak byo ) żebym się zapytała . Zadzowniłam i Pani prezes była z dziwiona ze przez3 dni nie dostałam zadnej odpowiedzi i ze zaraz zadzowni do dziewczyn * i to wyjaśni a i wg miała sie ze mna skontaktowac szefowa działu a nie jej zastepczyi ;]. Oczywiscie nikt sie do mnie nie odezwał ta biedna kobieta , która ze mna rozmawiała mówi , że maja starszny pierdzielnik przed świetami itp . Ok zadzwoiłąm do niej dzis zeby sie przypomniec ( tak na wszelki wypadek ) powiedziała , ze o mnei pamieta , że spokojnie ale od rana ciągle siedzi przy telefonach bo ciagle ktos do niej dzowni ( faktycznie w tle słyszałam 2 rózne sygały tel ) . I sie stresuje że może zrezygmowali ze mnie ? czy mnie zwodza ? siedze przybita :(

Gość zuz12
wydaje mi sie , że nie jest wielka filozofia wydac jakies zaswiadczeie. Najprawdopodobniej podpisac albo zadzwonic.

Gość taki sobie podszywacz erotoman
to juz było O nudna jestes juz

Gość zuz12
nie oceniej mnie tak . Teraz każdy kombinuje jak może taka jest prawda . Ale widzisz jakos w dupie mnie maja ;] . Mam wrażenie stresuje się że moze sie rozmylisli ale chyba wtedy nie robili by ze mnie głupka i nie zapraszali an żadne rozmowy i od razu powiedzieli.

Gość zuz12
do ''debil wyżej'' ale powiem Ci , że na pewien sposób Twój komentarz jest pocieszający :)

Gość zuz12
hahhaha ale myśli sz , ze dobrze bedzie ? tak szczerze bo nie rozumiem czemu nie moga potwierdzic tego , ze bede pracowac i dac mi skierowanie. :(

Gość taki sobie podszywacz erotoman
ile razy jeszce załozysz ten sam temat???

Gość to jest za dlugie by czytac
ale powiem ci jedno : jak masz szanse, pchaj sie tam nogami i rekami ale na spokojnie, grzecznie, cierpliwie. szukam pracy od miesiecy, nic nie mgoe znalezc, nie mam zdnych wujkow, zazdroszcze ci okropnie!!!

Gość zuz12
jaki ten sam temat , człowieku , wez sie stuknij i mnie nie denerwuj ! Wiedze , że masz jakies omamy wzrokowe;/.

Gość zuz12
Ale na pewno masz znajomych po niech tez warto dzwonic . Ja Pytałam się wszedzie gdzie sie da dosłownie. A do wujka strasznie wstyd było mi zadzwonic.

Gość nie raczej nir eirm
nie:P