Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia:)))

Znacie dobrze szczecin?

Polecane posty

Wie moze ktos jak dojechac na Zdroje od Dworca? czy to jest daleko? a tak w ogole to czy to jest jakas dzielnica w szczecinie, a moze gdzies poza miastem. Prosze o odp.

Zdroje są trochę poza. Autobusów tras nie znam to powiem jak ja jechałam.Tramwajem 7,8,9,2 na Górniczy i stamtąd wsiadam w 85 czy coś (dobra nie wiem który, ale sobie przeczytasz na rozkładzie) Aha a z dworca to na Wyszyńskiego dojść na te tramwaje to wystarczy wzdłuż Odry Bo spod dworca chyba nic nie jedzie prosto na Zdroje

Gość dziuniatrunia
możesz wysiąść w szczecinie zdrojach lub w szczecinie dąbiu (bliżej)o ile twoj pociąg ma tam przystanek, a ze szczecina to jest spory kawalek, po drugiej stronie odry, dostaniesz się tam autobusem ale nie wiem czy do zdroi odjeżdżają z pod samego dworca, czy będziesz musiala podjechać 1-2 przystanek tramwajem do ul. wyszyńskiego i z tamtąd na pewno masz autobus dalej

Kurcze tylko ja sie w ogole nie orientuje w szczecinie, A taksowka? Jak myslisz ile by kosztowala?

No nie wiem z jakiego dworca, ale jak mowicie ze jest dworzec zdroje to musze sie dowiedziec czy tam tez sie zatrzymuje

No raczej tak, dobrze ze taxi ok 30 zl, bo myslalam ze drozej, a wiesz moze ile to kilometrow od dworca glownego?

Gość dziuniatrunia
jak nie w zdrojach to w dąbiu na pewno pociąg się zatrzymuje i za taxi zaplacisz jakieś 20-30 a ze szczecina jakieś 40 ponad

oki dzieki za info

Zdroje to prawobrzeze Szczecina ...mysle ze najlepiej wziac taxowke choc sporo sie zaplaci...najlepiej zadzwonic i czekac i niz brac z postoju...

Wiecie bo moglabym tez samochodem, ale boje sie troche duzego miasta, ktorego w o gole nie znam. A moze nie ma potrzeby wjazdu na miasto jak np z okolic koszalina bym jechala?

Gość blablabla ....
Zdroje są dzielnicą Szczecina- tak informacyjnie. Jak będziesz jechała z Koszalina do Szczecin-Zdroje to nawet do centrum Szczecina nie wjedziesz. Z autostrady będziesz miała zjazd na Szczecin - Zdroje. Albo wyznacz sobie trasę w google maps, będziesz się czuła pewniej. Jeśli będziesz jechała pociągiem na dworzec główny to z dworca musisz iść w lewo aż do Wyszyńskiego i tam masz autobusy. Poczytaj na stronie ZDiTM Szczecin tam znajdziesz rozkłady jazdy. Na pewno jedzie do tam autobus pośpieszny ale nie chcę Cię wprowadzić w błąd który, chyba A, ale nie jestem pewna

Gość skadi
wybierasz sie moze do kliniki Hahs?

Gość gwoli wyjasnienia...
jechalam z dworca glownego do Szczecina Zdroje za 20 zl. Mozna tez pojechac z dworca glownego pociagiem. To sa tylko dwa przystanki. Problem w tym, ze nie kazdy pociag tam sie zatrzymuje. Wiec trzeba uwarzac w co sie wsiada.

nie, na ul Maczna do do szpitala. To moze sie odwaze i pojade autem, pozycze gdzies nawigacje i bedzie prosto

Gość IMO13789
Kultura a Ty chociaż ze Szczecina jesteś, że się tak mądrzysz?

Gość IMO13789
Przejrzała mnie. :classic_cool:

Gość a mi szkoda
jak sobie wklepiesz w google.pl/transit adres dworca głównego (szczecin, ul. Krzystofa Kolumba 1) i docelowy szpitala (Szczecin, ul. Mączna 4) to zobaczysz sobie połączenia autobusowe: http://www.google.pl/maps?ie=UTF8&f=d&dirflg=r&hl=pl&saddr=Szczecin%2C+ul.+Krzysztofa+Kolumba+1&daddr=Szczecin%2C+ul.+M%C4%85czna+4&ttype=dep&date=26%2F4%2F11&time=16%3A17

Gość IMO13789
Ojej, ale to było ostre, ale zarazem zawoalowane w inteligentnej postaci. :classic_cool:

Nie mam siły by starać się na odpowiedzi szczególnie wysokich lotów. Jeszcze byś nie zrozumiał, jak to często się zdarzało, i co wtedy? Ale rozumiem, że Twoje ogromne rezerwy umysłowe trzymasz dla innych:)

ok dziekuje, zaraz bede przegladac mapy

Gość nanana nanana123
kurde, ten popapraniec imo jest ze szczecina

Gość IMO13789
Tak wiem - nie zrozumiałbym, bo twoja moc obliczeniowa umysłu jest taka niewyobrażalna. Z pewnością nie masz teraz sił na dyskusję, bo na pewno nie wynika to z braku innych lasek gotowych przyklaskiwać na każdy dźwiek stukotu Twoich klawiszy. :classic_cool: