Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telewiżynnnn.

To media są odpowiedzialne za rozwody i zdrady :)

Polecane posty

Gość telewiżynnnn.

Tak uwazam :) bo zobaczcie co pokazują w telewizji ? Co ogladacie w filmach ? Bajkowe zycie ,ktore nie istnieje ,chyba ze jestes milionerem. Zdrada to nic zlego ,troche krzywku i jest ok Rozwód mozna wziac bez problemu Slub kościelny 3/4 ludzi bierze dla jaj , zeby byla biala suknia ,muzyka i ksiądz Masz troche okrąglejszą figure? Nie jestes juz atrakcyjna :D Musisz miec komputer,autko,ipoda,nowe ciuchy itp ,musisz ciągle konsumowac:D Seriale dla nastolatków i bajki od małego robia dzieciom wode z mozgu , nastawiają na ''branie'' , ale na ''dawaniu'' juz niekoniecznie. Ludzie sie nad tym w ogole nie zastanawiają , nawet ja ulegam tym bzdurom

Gość Moje zdanie takie
Fakt coś w tym jest. Liczy się oglądalność a raczej nikt by chyba nie oglądał gdyby było tak że żyją długo i szczęśliwie a to że telewizja kształtuje psychikę to już inna sprawa

Gość /n/n/////
Prawda ,ale ludzie chcą !! oglądać takie nierealne zycie . American Dream ;) From zero to hero , od zera do milionera ,zyli dlugo i szczesliwe itp ;) Telewizja pokazuje to co ludzie chcą ogladac, inaczej nikt by tego nie ogladal. A to ze ludzie ulegają tym bajeczkom to inna historia ,pozniej mamy na forach kobiety z ich problemami : Jestem samotna ponieważ nie podoba mi się zaden facet . Mam męza ,ale chce sprobowac z innymi