Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyjan

moja dziewczyna jest gruba

Polecane posty

Gość cyjan

czesc kobiety. mam prosbe, co powinienem zrobic, moja dziewczyna strasznie przytyla po ciazy, przed wazyla ok 60kg , teraz ponad 70, juz dwa lata po ciazy, nasze dziecko wymaga specjalnej opieki bo urodzilo sie z powazna wada. problem sercowy polega na tym , ze ona zrobila sie strasznie gruba i nie potrafie sie zmusic do sexu z nia. ona ma bardzo wzmozony poped sexualny i ja totalna blokade, zanim byla w ciazy byla ladna, bardzo zgrabna i sexi, teraz wyglada jak foka i nie moge zrobic nic aby przemoc sie do sexu z nia, bardzo ja kocham a nasze zycie nie jest uslane rozami, nasze dziecko wymaga ciaglej opieki specjalistycznej a my oddalamy sie od siebie z kazdym dniem bo w mojej glowie stworzyla sie blokada seksualna. nic na to nie moge poradzic ze mam pociag seksualny do bardzo okreslonej sylwetki kobiecej, teraz z moja dziewczyna w lozku jestem martwy, co robic aby nie zniszczyc zwiazku?

Gość skadi
najwyzszy czas, zebys jej delikatnie powiedzial z czym masz problem

Gość powiedz wprost
żeby nieco schudła. Ja rozumiem, że dziecko na dodatek chore wymaga opieki ale dieta nikomu czasu nie zabiera.