Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as12345

Chcielibyście być z taką oto osobą w związku?

Polecane posty

Gość as12345

Która: 1. Ciągle was okłamuje. 2. Zdradzał swoją byłą pierwszą dziewczynę z 17- latką będąc z nią. 3. Chwalił się że ta mało lata robiła mu loda. Dowiedziałam się o tym od kolegi, któremu się o tym chwalił. 4. napisał mi, kiedyś czy jak mu się oddam to on będzie ze mną. 5. pisze przez sms że chce się zaręczyć a potem mówi że żartował odnośnie ślubu. 6. nie miło was traktuję przez sms np jak nie odpisałam mu bo nie miałam czasu to on: nawet nie łaska odpisać 7. nie chce odbierać od was telefonu czasami. 8. pytał czy jak do mnie przyjedzie to będziemy się całować jak mu powiedziałam że nie to w ogóle do mnie nie przyjechał. 9. napisał mi że mnie zdradził przez sms to było powodem naszego rozstania bo ja nie mogłam mu więcej zaufać a on potem mówił że tego nie zrobił. Mimo wszystko go kocham i co mam z tym zrobić? byliśmy razem przez 2 tygodnie.

Gość taki se facet
pokaż swoje foto Ci powiem czy chciałbym być ale z Tobą

Gość no chyba zartujesz
:O:O wez zostaw dziada w cholere :O unies sie duma , miloscprzejdzie , chyba jestes warta kogos innego normalnego a nie sfrustrowanego jelenia ktory podnieca sie malolatami NIE NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE nie byc idiotka

Gość no chyba zartujesz
jestes dla niego takim kolem zapasowym ktora zawsze go przyjmnie i on wie o tym pogon goscia na marsa

Gość as12345
piszcie wasze opinie na ten temat.

Gość spier..z ankieta
idiotko 🖐️

Gość taki se facet
"7. nie chce odbierać od was telefonu czasami." :D coorva ale ludzie mają problemy :D piszę i o tobie i o nim