Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdwrs

Powinnam zejść czy nie?

Polecane posty

sprawa wyglada nastepujaco;poznalam chlopaka na necie. on wie juz gdzie mieszkam, powiedzial mi dzis ze przyjdzie pod moje okna, bedzie rzucal w nie kamyczkami(albo raz) i prosil bym chociaz sie wychylila. ja mieszkam na 1 pietrze. powiedzial tez, ze poczeka, jesli nie ZEJDE to trudno. Co mam zrobic? Jest przeuroczy i ja mu sie podobam. bedzie dzis czekal na mnie pod moimi oknami..najpierw mialo to byc takie lukniecie gdzie mieszkam i przjescie sie kolo mojego bloku, pod moimi oknami, ale rozmowa sie potoczyla tak jak wyzej widzicie. Mam zejsc w ogole na dół? bo glupio z okna patrzec na niego..bo wiecie, rodzice i w ogole glupio strasznie przy nich rozmawiac z kims kogo pierwszy raz na oczy widze (procz ze szkoly) i to tak przy nich(nie pytajcie dlaczego, mam takie stosunki a nie inne, moja matka jest strasznie wscibska i lubi podsluchwac, a ja wiem,ze nie umialabym przy niej rozmawiac) Wyobrazacie sobie to, bo ja jakos nie:) Prosze was o dobre rady, ale prawdziwe, czekam na odp! :)

nie wiem tak naprawde czy chce, czy to nie glupio, teraz wiem ,ze okno na 100% odpada. najprawdopodobniej zejde.. Bedzie tu o 21.00, moze troszke 'po' :)

Gość doopa blada
zejdz i sie gdzieś przejdzcie. ale masz problem :D powodzenia ;)

dokładnie... wyjdź do niego i pójdzcie na spacer. :) z poczatku moze byc trochę dretwo, ale potem może sie rozkręcić :)

chodzilismy wspolnie do skzoly przez 2 lata. on wtedy mial dziewcz i podobno dlatego na mnie nie zwrocil uwagi. teraz ja wyslalam mu zapro na nk, i po 2 dniach do mnie napisal, 'czy to mnie widzial w pociagu...' opisywalam to juz tutaj..:) i tak sobie piszemy, dzis juz 3 dzien.

Gość to nie twoja wina :)
jasne ze zejsc! :) na co czekac? Luuuz dziewczyno i bedzie ok

Gość zejdz
ale wez ze soba telefon, ustaw alarm wibracyjny na 21:15, jak wam sie rozmowa nie bedzie kleila to niby "odbierzesz" komorke i powiesz ze musisz spadac :D

dodam jeszcze ile mamy lat; ja mam 18, on ma 19:) chcialam zeby przyszedl pod okna o 20. ale powiedzial ze nie zdarzy:(

czy dobrze zrozumiałam? on zamierza rzucać kamieniami w okno i poprosił, żebyś wychyliła się przez to okno? to teraz tak wyglądają randki??? Można dostać juz przed pierwszą randką???

nie, źle zrozumialas:) chyba ze lubisz nadzwyczaj stosowac ironie w swej szlachetnej wymowie:P Powiedzialam ze rzuci raz kamyczkiem(malym) ake tak bym slyszala,,okna mamy dobre, przeciez nie pekna:P i dopiero pozniej wyjde na klatke i gdzies pojdziemy:) Tylko nawet nie wiecie jak sie boje. Powiedzial mi, ze przypominam mu ta dziwewcz z pociagu, a mu sie b.spodobala. a ze szkoly mnie jakos nie kojarzy, moze to dlatego, ze mial dziewcz juz?

Gość gwoli wyjasnienia...
rzucanie kamieniami w okno zostalo w 21 wieku zastapione komorkami, haha (kurcze, to moze wcale nie o ciebie chodzi)

Gość gwoli wyjasnienia...
to moze niedosc, ze to nie ty, to jeszcze szybe bedzie trzeba wymieniac

Gość gdfvr
no izeszlam, bylo cudownie, co prawda tylko 20 minut trwal ten spacer, ale b sie ciesze:) powiedzial na koncu ze dziekuje i ze do nastepnego spotkania, na koncu pozyczyl dobbranoci poszedl:) odprowadzil mnie pod sama klatke. Dzentelmen :D