Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka__P

Pogubiona we własnym życiu :(

Polecane posty

Gość smerfetka__P

Zacznę tak... Jestem najszczęśliwszą osobą na ziemi odkąd urodziłam swojego synka. Było to prawie 3 miesiące temu. pomimo młodego wieku daję sobie świetnie radę i z tego jestem cholernie dumna że mogę zapewnić wszystko mojemu dziecku. Ale tu nie o to chodzi. Piszę by się komuś wyżalić może znajdzie się jakaś osoba która zechce ze mną popisać. Mój dotychczasowy partner był zawsze we wszystkim świetny, dbał o naszą miłość, o mnie, pomagał itd. Od czasu kiedy zaszłam w ciąże wszystko się zmieniło :( nie spędzamy ze sobą prawie w ogóle czasu, nigdzie nie wychodzimy nawet do znajomych. Zaczęliśmy się o wszystko kłócić. Szczerze to nie ma dnia bez kłótni :( nie pomaga mi finansowo. Dużo razy w złości powiedział że nasz syn pewnie nie jest jego i nie chce dalej ze mną być :( Zawsze przepraszał i błagał o wybaczenie. Ja wybaczałam bo kocham hmmm.... a może kochałam. jakiś czas temu odezwał się na nowo mój były z którym byłam już i rozstaliśmy się tylko dlatego że wyjechał na dwa lata, oby dwoje wiedzieliśmy że nie ma co na siebie czekać bo i tak z tego nic nie będzie. kochaliśmy się bardzo ale trzeba było zapomnieć. Ale wrócił. Z tego co wiem od jego znajomych to rzucił swoją dziewczynę by stworzyć ze mną i moim dzieckiem rodzinę. Pomaga mi bardzo a najważniejsze zaakceptował Mateuszka. Wiem że mu bardzo na mnie zależy mówił że kocha tylko mnie, że dla mnie zrobi wszystko, i prosił byśmy zaczęli wszystko od nowa. Przy nim czuję się bardzo szczęśliwa i bezpieczna. Ale właśnie sama nie wiem co zrobić. Spotykam się z nim ale łączą nas tylko stosunki przyjacielskie. A obecnego narzeczonego pomimo jaki jest chyba kocham :( Piszę chyba ponieważ sama już się w tym wszystkim pogubiłam :(

Gość smerfetka__P
Dodam że kilka razy już rozważałam byśmy się rozstali, ale kiedy już dochodziło do poważnej rozmowy do coś mi podpowiadało żebym jeszcze tego nie robiła, że może się zmieni :(

Gość smerfetka__P
?? napisze ktoś??

Gość oleksja11
daj szanse ojcu dziecka-omow warunki i postaw ultimatum-jezeli znowu zawiedzie to przykro ale pamietaj, ze masz dziecko ktoro chce miec szczesliwy dom

Gość smerfetka__P
Dawałam już szansę. Rozmawialiśmy już o tym i obiecywał dużo, ale tylko na tym się kończyło.

Gość gwoli wyjasnienia...
jestes rozerwana miedzy dwoma facetami, nic wiec dziwnego, ze sie pogubilas. powinnas powaznie porozmawiac z ojcem twojego dziecka. takie teksty: to nie moj syn, swiadcza o jego niedojrzalosci i braku odpowiedzialnosci za dziecko i tez po czesci za ciebie - bylo nie bylo, stanowicie pseudorodzine. latwo cos wyrzucic na smietnik, trudniej to potem odnalezc.

Gość smerfetka__P
:(