Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik 11

mój były......

Polecane posty

Gość Kasik 11

moj były polecial ze swoja nowa zdobycza na 7 dni na malte, podobno ona wszytsko zalatwiala bo pracowala wtedy w liniach lotniczych To bylo we wrzesniu, zaraz po tym wyjezdzie sie z nia rostal bo nie mogli sie ponoc na tej malcie dogadac Teraz chce do mnie wrocic a ja? nie moge zapomniec o tej malcie co z nia tam robil? że cale dnie spedzali razem, że sie bzykali Powiedzial mi ze tylko dwa pierwsze dni bylo fajnie, pozniej juz sie nie mogli dogadac, zaraz po powrocie sie rozstali ale ja i tak nie moge tego zniesc, czuje tak wielki ból ze chyba nie bede mogla z nim znowu zaczac... co o tym myslicie?

Gość niewiadommka
Trzeba się cenić dziewczyno. Nie wracaj, będziesz się czuła jak szmata.

Gość Bardzo cichy odkurzacz
Nie. Nie daj mu. To już lepiej daj psu.

Gość Kasik 11
Własnie tak sie czuje :( On uważa że skoro nie układalo sie miedzy nami to normalne ze zaczal spotykac sie z kims innym Po dwóch tygodniach od naszego rozstania wskoczyl jej do lozka Ja cierpialam, ludzilam sie ze do mnie wroci a on bawil sie dobrze z inna a jak mu nie wyszlo to zaczal do mnie wydzwaniac jak mi powiedzial o tej malcie to myslalam ze umre ze mna nigdzie nie wyjechal......

Gość joirgi
po tylu miesiącach sobie o Tobie przypomniał? Rychło w czas. Zostawił Cię dla innej, zaruchał a teraz chce wrócić bo co? innej nie ma? czy nagle po tylu miesiącach zrozumiał, że jesteś tą jedyną???

Gość kamelkaaa
nie wracaj do niego. jakby ona go nie kopnela w tylek to zapewne wcale by nie chcial powrotu. Znajdziesz kogos lepszego.

Gość Kasik 11
zaczal odzywac sie w pazdzierniku ale mu nie odpowiadalam z nia rozstal sie we wrzesniu , widzialam ze wtedy usunal z nia wszytski fotki na nk i sie domyslilam ona pracowala w irlandii ale ze w liniach lotniczych to przyjezdzala dosyc czesto we wrzesniu zalatwila ta wycieczke na malte, ponoc byli we czworo jescze jej kolezanka z facetem zapytalam sie jak to mozliwe ze na takim wyjezdzie sie poklocili on ze byli z innego swiata i wtedy to wlasnie wyszlo powiedzialam do niego ze wtedy mogl sie nabzykac bo az 7 dni pod rzad a on ze tak wlasnie nie bylo ze po dwoch dniach juz byli na dystans

Gość joirgi
no dobra, w październiku, mamy koniec kwietnia. Co przez ten czas zrobił by Cię odzyskać? Po tamtej był w jakimś związku?

Gość Kasik 11
Co robil? Kilka razy dzwonił, kilka razy puszczał sygnaly Potem jak zobaczyl ze nie reaguje to zaczal wysyłac smsy tupu " co u Ciebie slychac?" Jakos w lutym odpisalam na taki sms, zaraz zadzwonil chcial sie spotkac spotkalismy sie ale nic wtedy nie mowilismy o powrocie teraz znowu zaczal wydzwaniac, nie reagowalam weic napisal sms czy chce sie spotkac, odpowiedzialam ze po co mam sie spotkac wtedy zadzwonil, umowilismy sie na spotkanie na spotkaniu powiedzial ze chcialby zaczac sie ze mna znowu spotykac

Gość Kasik 11
zaczelam drazyc temat co z ta dziewczyna dla ktorej mnie zostawil on ze nie zostawil tylko miedzy nami bylo zle i ona byla taka ucieczka zeby sie uwolnic no i wtedy dowiedzialam sie o tej wycieczce na malte od wrzesnia z nikim juz sie nie spotykal

Gość Kasik 11
wiem ze nie udzwigne tego postawilam mu warunek że chcialabym zeby wykasowal ją z nk a on ze dlaczego, ze ja chce tylko sie zemscic ze mi nie zalezy an nim tylko na zemscie dlaczego nie chce jej wykasowac?

Gość joirgi
wg mnie, gdyby naprawde mu na Tobie zależało to po chwilowym "zaćmieniu umysłu inną" powinien zrobić wszystko by z Tobą być. Kilka telefonów i sygnałów to za mało. Nie czujesz tego? On sie nie postarał. Pare razy zadzwonił, pewnie jak nie miał co robić. Gdyby mu zależało to coś by zrobił. MOim zdaniem nie zrobił nic.

Gość Kasik 11
pewnie tak a teraz zwala na mnie bardzo mnie zranil skrzywdzil poza tym widzielismy sie teraz tzry razy i za kazdym razem probowal zaciagnac mnie do lozka ja nie umialabym sie jescze teraz z nim przespac powiedzialam mu ze chyba zalezy mu na seksie bo tak do tego dazy

może on cie pomylił z książką w bibliotece? myśli, że zawsze można wypożyczyć na tydzień... jak widać, faceci czasem jak dziwki polecą na kasę (=maltę)