Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naciq

czy można zablokować czyjś nr na komórce?

Polecane posty

Gość naciq

jak w temacie-mam kolezanke wariatkę ktora codziennie,takze i w nocy dzwoni do mnie po 500 razy dziennie (co mam oczywiscie udokumentowane w telefonie) ,kretynka się nudzi,jhest lekko swirnieta i juz się od niej odczepiłam jak stwierdziłam ze z nią jest cos nie tak a ona teraz mnie nęka swoimi telefonami,wczesniej odbieralam to bełkotala cos jak pijana bez ładu i skladu,teraz nie odbieram,wyciszam telefon ale ile mozna tak miec,jak ona dzwoni to sprawdzam,jak widze ze to ona to potem jak sa nastepne telfony to nawet nie patrze kto dzwoni tylko nie odbieram a moze zadzwonic ktos inny.dlatego myslalam,czy moze jest taka opcja zeby m,ozna czyjs numer telefonu zablokowac,zeby on nie mogł do mnie zadzwonic.tego,ze bedzie dzwonic z innego,sie nie obawaim bo ona nie ma przyjaciół ani zadnych znajomych.

Gość naciq
moze ktos mi odpowiedziec

Gość jaki masz telefon???
???

Gość vgnmhtbmhfnghg
zglos na policje nekanie. mozna zablokowac w samsungach, ew. mozna sie pobawic w filtry polaczen w sony erricsonach

Gość Resmore
najprosciej bedzie chyba zmienic numer :p

Gość naciq
orange. a telefon mam samsung jakis stary typ z klapką.

hehe, ale to ważne jaki samsung?? :P Niektóre maja program do blokowania wybranych numerów.

Gość naciq
nie cche zmienic nr bo mam ten fajny,kupilam go zreszt a dosc drogo bo to był jakis tam złoty nr,jest latwy i mam go juz długo a poza tym ona moze sie jakos dowiedziec moj nowy nr.moge ewentualnie zmienic model telefonu na nowoczesniejszy ktory by miał taka funkcję.a na policje coz, to dla mnie nie jest nekanie jako takie,bardziej to olewam ale raeczywiscie jesli t ak dalej bedzie to chyba to zglosze. tylko ze policja nasza wiadomo jak działa.

Gość motylekkolorowy
jesli masz samsunga to chyba trzeba wejsc w sms- opcje-dodaj do listy blokowanych i zapisujesz numer. jakos tak, nie pamietam juz ale u mnie to dzialalo a mialam tez samsunga z klapka starego.

to wcisniej *#1234# tam powinno pisać jak masz model telefonu

Gość naciq
a jak sprawdzic jaki to model?

Gość naciq
no kurde chyba nie w smsy bo ona nie wysyła smsow tylko dzwoni,a jak wchodze w jej telefon ( w jej nr) to jest tylko taka opcja edytuj,usuń,lub usuń wszystko.

Gość naciq
o kurde to dziala X160BRFF1

Gość czyli samsung x160
Tylko istotnie troche to zabytkowy telefon. To może nie byc tej funkcji...

Gość vgnmhtbmhfnghg
wejdz w polaczenia i tam gdzies jest opcja automatyczne odrzucanie, wlacz i wpisz numer do listy

Gość vgnmhtbmhfnghg
na pewno w samsungu monte jest ta fukcja w e250 tez na pewno jest, innych samsungow nie mialam

Gość naciq
no niestety nie ma tu takiej funkcji no trudno,dzieki za rade, chyba rozejrze sie za lepszym telefonem.

Gość ale x160 to naprawde
stary model , z 2006 roku. Tam chyba jeszcze nie było takiej opcji. jak nie znajdziesz nic do blokowania w menu to trzeba jakiś nowy telefon kupić

ale nie każdy nowy model ma możliwość blokowania numerów. Musisz wiedzieć co kupić :classic_cool:

Gość ja mam LG i u mnie
mam blokowanie polaczen (wchodze w Polaczenia/Ustawienie wspolne/odrzucanie polaczen/lista odrzuconych/grupy). Nr tel osoby, ktora ma byc odrzucana zapisuje w pamieci tel, ustawiam jako wybrana grupe - np. przyjaciele - i w ten sposob taka grupe blokuje przez to odrzucanie polaczen. Poszperaj w tel.

Gość nocnakunda
mozna w niektorych tel, ja zablokowalam w lg. poszperaj w opcjach

Powiedz ile masz pieniędzy na nowy telefon to coś wybierzemy :classic_cool: i gdzie chcesz go kupić?? czy zwykły sklep , czy allegro?? :classic_cool:

Gość naciq
spaeram szperam zapisalam ja w grupe ale tu nie ma takiej opcji zeby grupe zablokowac.

W niektórych telefonach się da, ja miałam samsunga D900i to sie dało... Nikt się do ciebie nie mógł dodzwonić, ale widziałaś potem jego połaczenia nieodebrane... a jeśli chodzi o smsy to nawet nie dochodziły... ktoś miał, że ci wysłał i że dostarczono a one nigdy nie dochodziły :)

Sa telefony gdzie da sie zrobic aby nie bylo widac ze ktos dzwonil. I takich telefonów jest sporo

Gość naciq
dzieki,musze pytac o taka opcję to by bylo cos dla mnie.szkoda ze ten moj to stary model.musze kupic nowszy.pozdrawiam i dobranoc;]