Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia1988....

co ja narobiłam pomocy

Polecane posty

Gość julia1988....

jestem idiotką mam super narzeczonego ślub planowany jest na czerwiec a ja go zdradzam i w dodatku z kimś z kim nie mogłabym planować przyszłości nie umiem się wyplątać z tego a boję się że jeśli powiem prawdę narzeczonemu to zrobi albo mi coś albo sobie nie wiem co zrobić nawet nie wiem czy będę w stanie pójść na własny ślub

Gość coralick to ty byłas
a dobrze cię ten drugi ruchał ?

Gość julia1988....
bez takich pytań ja tu na poważnie pytam

Gość saf fg
tz? co robisz że go zdradzasz?

Gość saf fg
mieszkacie razem? czy osobno?

Gość julia1988....
jezu co wy ludzie zdradzam go po prostu sypiam z innym będąc z nim

po co ?

Gość julia1988....
niestety razem

Gość julia1988....
ale co po co ?

**z jednej strony patrzac na to jezeli macie budowac swoje malzenstwo na funadametach klamstwa-to tak czy inaczedj to wyjdzie, a z 2 strony, jesli powiesz to zerwie zareczyny, ... moze jakos delikatnei mu powiedz, nie wiem do czego miedzy toba a tamtym mezczyzna doszlo ale uwazam ze powinas pwoiedziec, tymbardziej jesliu kocha to piowinien wybaczyc:)

Gość ,,,..,,-..
gg

Gość saf fg
Moja rada, nie ze złośliwości tylko takie moje zdanie. Odwołaj ślub i powiedz jemu o zdradzie, sama nie chciała byś się pewnego dnia obudzić w małżeństwie i dowiedzieć się ze Cię ukochana osoba zdradza. Kolejny bezsensowny rozwód i płacz.

po co zdradzasz? taki kaprys? narzeczony ci się znudził ?

Gość julia1988....
na prawdę ja jestem głupia jestem z narzeczonym dwa lata rozumiecie aż dwa a z tamtym spotykam sie trzy miesiące nie mogę sie z nim nie spotkać coś mnie korci i znowu się z nim spotykam

Gość julia1988....
ja nie wiem po co go zdradzam tamten facet przyciąga mnie jak magnez ale z nim nigdy w związku nie będę a narzeczony mi się nie znudził

to pomyśl sobie,że on ma ciebie tylko za tępą pi z dę

:D. Sorry, ale nie wiedziałam, że "magnez" ma właściwości przyciągające :).

Czego autorko potrzebujesz ? Rozgrzeszenia, że nie potrafisz swoich żądz opanować? Przecież wiesz, że i tak będziesz kłamała.

Sluchaj, bylam w podobnej sytulacji i wiem doskonale ze ciezko sie z tego wydostac.... z chorego romansu... i zrob to jka najszybciej bo potem zniszczysz sobie zycie!!

Gość gabinet pana prezesa
rokk, dlużej tu pobędziesz, to jeszcze niejednej dziwnej rzeczy się dowiesz. :D

Gość gabinet pana prezesa
julia, czego od nas oczekujesz? Że Cię przywiążemy? Magnez, to łatwo kawą wypłukać. Pij dużo kawy, może Ci minie. ;)

Gość julia1988....
sorry za błąd (magnes)ale gdybyś miała taki problem nie wiem czy zwróciłabyś na to uwagę jeju ale to takie głupie i dziecinne mam 23 lata a czuje się jakbym miała 15 on traktuje to jak przelotny romans ja też tu nie chodzi o to że ja go kocham czy coś w tym stylu nie wiem dlaczego tak mam i jeszcze widuje go codziennie to już w ogóle

Gość kalina222222
mam to samo, tzn. mialam bylam z chlopakiem 5 lat, kochalam go i napatoczyl sie taki i tak zakrecil ze tez go zdradzilam, robilam to przez 3 miesiace ale nie wytrzymalam musialam mu powiedziec i sie rozstac bo nie chcialam go dalej oszukiwac a z tym drugim wiem ze nie uloze sobie zycia i ze robie to tylko dla seksu. Ludzie powstrzymujcie sie od glupich komentarzy bo takiej osoby nawet nie chcecie zrozumiec. A ty dziewczyno jak kochasz swojego narzyczonego to mu o tym powiedz jesli kocha to przebaczy tylko musisz chciec z tym skonczyc...;/

Gość julia1988....
tyle że ja chcę ale boję sie powiedzieć chłopakowi wiem że mnie kocha jest ogólnie dobry itp ale jest nerwowy i wybuchowy boję się jego reakcji jest też zazdrosny to będzie dla niego straszny cios i jeszcze zrobi coś głupiego

Gość kalina222222
moj tez byl taki, nie jestesmy juz razem ale nie zerwal ze mna kontaktu moze kiedys mi wybaczy i wszystko sie ulozy... Skoncz z tym i powiedz mu bo klamstwo ma krotkie nogi a jak nie od Ciebie sie dowie to bedzie jeszcze gorzej...

Gość julia1988....
ja nie wiem ja mam już dość to idiotyczne kocham narzeczonego a tamtego nie a nadal się z nim spotykam

Gość kalina222222
bo szkoda Ci dobrego Seksu, chwili zapomnienia? Twoj narzeczony nie daje Ci tego co on?

Gość julia1988....
ja zupełnie nie wiem czego mi szkoda dobry seks to jeszcze bym sobie odpuściła nie wiem co mnie w nim pociąga ale chyba to że nie powinniśmy się spotykać

Gość kalina222222
tylko jak rozejdziesz sie ze swoim chlopakiem czego Ci nie zycze, to odechce Ci sie z nim spotykac bo juz nie bedzie to zakazane przynajmniej tak bylo ze mna...

Gość rypła sie sprawa
Ale niektóre panny biadolą. "Jak kocha to wybaczy" niema czegos takiego, zdradzasz go to ma pełne prawo cie znienawidzic i sie z tobą rozstac. Biedna zagubiona sie znalazła, pomóżcie jej bo sama niewie czemu z innym sie rżnie. Oddaj facetowi przysługe i mu powiedz co wyprawiasz, rzuci cie i nie zniszczysz mu zycia. Dorośli ludzie powinni wiedzieć ze za wszystkie czyny są konsekwencje.